Americans on yksi tv:n parhaista draamasarjoista tällä hetkellä. Nyt alkava kakkoskausi on ykköstäkin parempi.

Americansin ensimmäisen kauden jälkeen odotukset olivat erityisen korkealla, joten on todella ilo kertoa, että sarja vain paranee nyt alkavalla toisella kaudellaan.

Sarja kertoo USA:ssa peitetehtävissä elävistä neukkuvakoojista. Eletään kylmän sodan vuosia. Philip ja Elizabeth Jennings (erinomaiset Matthew Rhys ja Keri Russell) ovat tavallisen oloinen, keski-ikää lähestyvä pariskunta, joka asuu Washingtonin lähiössä ja pyörittää matkatoimistoa. Heillä on kaksi teini-ikäistä lasta, 14-vuotias Paige ja 11-vuotias Henry. Periamerikkalaisuus ja tavallisuus ovat kuitenkin vain kulisseja, sillä Jenningsit ovat oikeasti kulissiavioliitossa eläviä neuvostoliittolaisia vakoojia, jotka ovat suorittamassa yhteistä tehtävää. Heidät on "pakkonaitettu" toisilleen kotimaassaan.

Ensimmäisen kauden jännite syntyi eniten naapuriin sattumalta muuttavan FBI-agentin ja Jenningsien välille. Toisella kaudella suureen rooliin nousevat myös lapset, joista Paigea alkaa pikkuhiljaa kiinnostaa, mitä outoa isässä ja äidissä oikein on. Varsinkin sen jälkeen, kun Elizabethiä ammuttiin pahasti ensimmäisen kauden lopussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Americans, MTV3 su klo 23.35

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla