Tino Singh suhtautuu rauhallisesti Viidakon tähtösten dissaamiseen sosiaalisessa mediassa. "Jos me viihteentekijät emme saa aikaan mitään tunteita, olemme epäonnistuneet." Kuva Jonna Öhrnberg
Tino Singh suhtautuu rauhallisesti Viidakon tähtösten dissaamiseen sosiaalisessa mediassa. "Jos me viihteentekijät emme saa aikaan mitään tunteita, olemme epäonnistuneet." Kuva Jonna Öhrnberg

Mainostoimistoyrittäjä Tino Singh tekee paluu televisioon Viidakon tähtöset -ohjelman juontajana.

Sinut muistetaan 90-luvun Passi ja hammasharja -ohjelmasta, mutta olet ollut jo pitkään mainostoimistoyrittäjänä. Miksi lähdit mukaan Viidakon tähtösiin?
Tuntui siltä, että Passista ja hammasharjasta oli kulunut nyt riittävän pitkä aika, jotta rohkenin taas lähteä mukaan tv-viihteeseen. Toinen syy oli se, että Viidakon tähtöset oli minulle käytännössä kuin ilmainen lomamatka. Kuvaukset olivat ennen joulua lämpimässä maassa, joten pääsin kolmeksi viikoksi pois loskan ja kylmyyden keskeltä.

Ohjelmaa mainostetaan kyyneleillä, silikoneilla ja kissatappeluilla. Ei kai kissatappeluiden keskellä olo mitään lomaa ole?
Siellä oli ihan oikeasti dramaattisia käänteitä ja rajuja riitoja. Suurin osa niistä tapahtui kuitenkin kilpailujen jälkeen, jolloin minä loikoilin jo hotellin uima-altaalla. Kilpailijat joutuivat kestämään yötkin viidakossa, mutta minä pääsin auringon laskiessa aina hotelliin.

Oma leukani tutisi vain silloin, kun naiset jouduttiin evakuoimaan saarelta trooppisen myrskyn takia. Puita kaatui, vettä satoi vaakatasossa, ja sitä oli melkein lanteisiin asti, mutta onneksi kenelllekään ei käynyt kuinkaan.

Tino Singh sekä viidakon tähtöset vasemmalta oikealle: Tia Kiuru, Suvi Pitkänen, Alisa Ranta-aho, Marianne Kallio, Amanda Harkimo, Laura Ahola, Katrie Daler, Johanna Pulkkinen ja Tiina Jylhä. Kuva MTV3

Viidakon tähtösiä dissataan melko paljon sosiaalisessa mediassa. Miltä se tuntuu?

Hyvänen aika, ohjelmahan on viihdettä! Jos me viihteentekijät emme saa aikaan mitään tunnereaktioita, olemme epäonnistuneet. Sisältö ilman tunteita ei kiinnosta ketään.

Tämän tyyppisten ohjelmien idea on se, että ensin katsoja tutustuu henkilöihin, minkä jälkeen hän valitsee itselleen suosikit ja inhokit. Mielipiteiden ilmaiseminen verkossa kuuluu asiaan ja tähän aikaan.

Miksi Viidakon tähtösiä kannattaa katsoa?

Tissit ja peput houkuttelevat monia katsojia, mutta jätän ne omaan arvoonsa. Monet kilpailijoista kasvoivat ohjelman aikana, ja nostan heille siitä hattua.

Viidakossa ei ollut mitään moderneja mukavuuksia, vaikka kilpailijat lähtivätkin sinne rakennekynsissä ja korkkareissa. Fyysiset tehtävät 40 asteen lämmössä olivat useimmille todella rankkoja, sillä he olivat tottuneet lähinnä turvalliseen Big Brother -taloon tai kuoharinhuuruiseen seurapiirielämään. Viidakossa oli myös vaikka minkälaisia ötököitä, joiden melutessa uni jäi usein vähiin. Ruokakaan ei ollut nuudelia ja riisiä kummoisempaa.

Kenen viidakon tähtösen kanssa lähtisit autiolle saarelle?
Jaa'a! Vastaukseni paljastuu sitten, kun ohjelman voittaja selviää. Kilpailussa pärjäävät ne, joiden korvienväli on kunnossa ja joilla on kova taistelutahto.

Missä viihdeohjelmassa sinut nähdään seuraavaksi?
En tiedä vielä, mutta varmasti tulen jatkamaan viihteen parissa. Minulla oli tosi hauskaa kameran edessä, ja tuntui siltä, että tämän homman minä osaan. Tietysti katsojat päättävät, mitä mieltä he minusta ovat. En ole kuitenkaan luopumassa päivätyöstä mainosalalla, sillä pitäähän asuntolaina jotenkin maksaa.

Viidakon tähtöset Subilla keskiviikkoisin klo 21. Uusinna to klo 18.30 ja su klo 19.

Lue myös:

Viidakon tähtöset palaa ruutuun - enemmän silikoneja kuin koskaan

Amanda Harkimo: "Kun näin tytöt, sain sokkireaktion"

Tiina Jylhä: "Mietin, miten pärjään puolta nuorempien tyttöjen kanssa"