Tino Singh suhtautuu rauhallisesti Viidakon tähtösten dissaamiseen sosiaalisessa mediassa. "Jos me viihteentekijät emme saa aikaan mitään tunteita, olemme epäonnistuneet." Kuva Jonna Öhrnberg
Tino Singh suhtautuu rauhallisesti Viidakon tähtösten dissaamiseen sosiaalisessa mediassa. "Jos me viihteentekijät emme saa aikaan mitään tunteita, olemme epäonnistuneet." Kuva Jonna Öhrnberg

Mainostoimistoyrittäjä Tino Singh tekee paluu televisioon Viidakon tähtöset -ohjelman juontajana.

Sinut muistetaan 90-luvun Passi ja hammasharja -ohjelmasta, mutta olet ollut jo pitkään mainostoimistoyrittäjänä. Miksi lähdit mukaan Viidakon tähtösiin?
Tuntui siltä, että Passista ja hammasharjasta oli kulunut nyt riittävän pitkä aika, jotta rohkenin taas lähteä mukaan tv-viihteeseen. Toinen syy oli se, että Viidakon tähtöset oli minulle käytännössä kuin ilmainen lomamatka. Kuvaukset olivat ennen joulua lämpimässä maassa, joten pääsin kolmeksi viikoksi pois loskan ja kylmyyden keskeltä.

Ohjelmaa mainostetaan kyyneleillä, silikoneilla ja kissatappeluilla. Ei kai kissatappeluiden keskellä olo mitään lomaa ole?
Siellä oli ihan oikeasti dramaattisia käänteitä ja rajuja riitoja. Suurin osa niistä tapahtui kuitenkin kilpailujen jälkeen, jolloin minä loikoilin jo hotellin uima-altaalla. Kilpailijat joutuivat kestämään yötkin viidakossa, mutta minä pääsin auringon laskiessa aina hotelliin.

Oma leukani tutisi vain silloin, kun naiset jouduttiin evakuoimaan saarelta trooppisen myrskyn takia. Puita kaatui, vettä satoi vaakatasossa, ja sitä oli melkein lanteisiin asti, mutta onneksi kenelllekään ei käynyt kuinkaan.

Tino Singh sekä viidakon tähtöset vasemmalta oikealle: Tia Kiuru, Suvi Pitkänen, Alisa Ranta-aho, Marianne Kallio, Amanda Harkimo, Laura Ahola, Katrie Daler, Johanna Pulkkinen ja Tiina Jylhä. Kuva MTV3

Viidakon tähtösiä dissataan melko paljon sosiaalisessa mediassa. Miltä se tuntuu?

Hyvänen aika, ohjelmahan on viihdettä! Jos me viihteentekijät emme saa aikaan mitään tunnereaktioita, olemme epäonnistuneet. Sisältö ilman tunteita ei kiinnosta ketään.

Tämän tyyppisten ohjelmien idea on se, että ensin katsoja tutustuu henkilöihin, minkä jälkeen hän valitsee itselleen suosikit ja inhokit. Mielipiteiden ilmaiseminen verkossa kuuluu asiaan ja tähän aikaan.

Miksi Viidakon tähtösiä kannattaa katsoa?

Tissit ja peput houkuttelevat monia katsojia, mutta jätän ne omaan arvoonsa. Monet kilpailijoista kasvoivat ohjelman aikana, ja nostan heille siitä hattua.

Viidakossa ei ollut mitään moderneja mukavuuksia, vaikka kilpailijat lähtivätkin sinne rakennekynsissä ja korkkareissa. Fyysiset tehtävät 40 asteen lämmössä olivat useimmille todella rankkoja, sillä he olivat tottuneet lähinnä turvalliseen Big Brother -taloon tai kuoharinhuuruiseen seurapiirielämään. Viidakossa oli myös vaikka minkälaisia ötököitä, joiden melutessa uni jäi usein vähiin. Ruokakaan ei ollut nuudelia ja riisiä kummoisempaa.

Kenen viidakon tähtösen kanssa lähtisit autiolle saarelle?
Jaa'a! Vastaukseni paljastuu sitten, kun ohjelman voittaja selviää. Kilpailussa pärjäävät ne, joiden korvienväli on kunnossa ja joilla on kova taistelutahto.

Missä viihdeohjelmassa sinut nähdään seuraavaksi?
En tiedä vielä, mutta varmasti tulen jatkamaan viihteen parissa. Minulla oli tosi hauskaa kameran edessä, ja tuntui siltä, että tämän homman minä osaan. Tietysti katsojat päättävät, mitä mieltä he minusta ovat. En ole kuitenkaan luopumassa päivätyöstä mainosalalla, sillä pitäähän asuntolaina jotenkin maksaa.

Viidakon tähtöset Subilla keskiviikkoisin klo 21. Uusinna to klo 18.30 ja su klo 19.

Lue myös:

Viidakon tähtöset palaa ruutuun - enemmän silikoneja kuin koskaan

Amanda Harkimo: "Kun näin tytöt, sain sokkireaktion"

Tiina Jylhä: "Mietin, miten pärjään puolta nuorempien tyttöjen kanssa"

Joonas ja Vesa-Matti Loiri kertovat Harkimot-ohjelmassa, että heidän suhteensa on täysin kaverillinen.

Näyttelijälegenda Vesa-Matti Loirin poika Joonas Loiri sai varsinkin lapsena kuulla kuuluisasta sukunimestään. Joonas ja Vesku ovat sunnuntaina toisen kuuluisan isä-poikaparin vieraina Hjallis ja Joel Harkimon uudessa tv-ohjelmassa Harkimot.

Loirit kertovat ohjelmassa, että heidän suhteensa oli Joonaksen lapsuudessa vuosia katkolla Veskun erottua Joonaksen äidistä. Joonas oli kuusivuotias, kun näki Veskun lähtevän kotoa taksilla.

Sen jälkeen kuudesta seitsemään vuotta meni niin, että Vesku ei ollut lainkaan yhteydessä Joonakseen ja Jenni-tyttäreensä. Näin Vesa-Matti kuvaili ajanjaksoa Loirinuotiolla-ohjelmassa kaksi vuotta sitten:

– Mä en saanut muutamaan vuoteen Jenniin ja Joonakseen yhteyttä. Aina kun soitin, ne oli jossain muualla. Mutta sitten lapset tulivat itse määrätyssä iässä soittelemaan mun ovikel.loa, ja asia hoitui sillä tavalla.

Sovinto kymmenessä minuutissa

Isä ja poika tekivät aikanaan sovinnon laivalla konjakin ääressä – kymmenessä minuutissa. 

– Emme oikeastaan puhuneet siitä, mistä kaikki lähti, vaan siitä, miten nyt jatketaan, Joonas kertoo Harkimoissa. 

”Sä oot saanut anteeksi jo kauan sitten.”

Loirit kertovat, että nyt heidän välinsä ovat hyvät, mutta suhde on täysin kaverillinen. Vesku esittää kuitenkin ohjelmassa pojalleen anteeksipyynnön:

– Haluan pyytää anteeksi sitä, etten ollut aktiivisempi.

– Sä oot saanut anteeksi jo kauan sitten, Joonas vakuuttaa.

Harkimot sunnuntaisin 22.10. alkaen TV5:llä klo 21.

Tänään Vain elämäässä nähtiin viimeinen artistipäivä. Sanni ja Cheek olivat kovia, mutta kuka oli sinun suosikkisi?

Tänä iltana nähtiin kauden viimeinen artistijakso Vain elämää -ohjelmasta. Jaksossa Kaija Koo puhui harvinaisen avoimesti elämästään, kuten järkyttävästä äidin huolesta ja antropofobiasta eli ihmispelosta. Mutta ennen kaikkea jaksossa kuultiin monia isoja hittejä. Kaksi oli ylitse muiden: Cheekin versio Surulapsi-biisistä ja Sannin versio Kuka sen opettaa -kappaleesta. Ja molemmista tulee takuuvarmasti hittejä.

Kuuntele esitykset kokonaan tästä.

Sanni: Kuka sen opettaa

Ennen esitystä Sannia jännitti, miten Kaija suhtautuu siihen, että hän teki biisistä täysin omannäköisensä.

– Halusin kanavoida biisissä sellaista voimaannuttavuutta, koska kaikki me käydään näitä juttuja läpi, Sanni mietti esitystä.

Sanni oli sen veran innossaan kappaleesta, että innostui tanssimaan esityksensä aikana pöydällä – ja sai muutkin artistit nytkymään.

”Omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan.”

Kaija ja Cheek kehuivat Sannia esityksen jälkeen, miten hienosti hän päivitti biisin.

– Tämä biisi osui mulla sellaiseen elämäntilanteeseen, kun omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan. Tuli se lapsen huoli, että mitenköhän nämä pärjää. Se on ollut mulle vaikeakin paikka, Sanni kertoi.

Cheek: Surulapsi

Cheekin valinta oli Surulapsi. Räppäri sanoitti kappaleen uusiksi ja kertoi, että hän teki siitä isä-poika-kappaleen.

”Olen aina halunnut ansaita faijan kunnioituksen.”

– Olen aina halunnut täyttää toiveet ja ansaita vanhempien ja varsinkin faijan kunnioituksen. Meidän viimeinen puhelu oli, kun faija sanoi, että mä oon ylpee susta. Se on aika levollinen juttu, mutta silti, en koskaan halunnut olla se surulapsi, Cheek kertoi.

Kaija liikuttui Cheekin avoimesta ja voimakkaasta tulkinnasta.

– Aina kun sä vedät, olet niin rehellinen! Se on kova juttu, Kaija kehui esityksen jälkeen.

Oliko Sannin tai Cheekin veto sinun suosikkisi – vai joku muu? Äänestä!

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin. Ensi viikolla Vain elämäässä nähdään Encore-jakso, jossa artistit saavat valita biisin kaikista maailman kappaleista.

Kysely

Mikä biisi oli suosikkisi Kaija Koon Vain elämää -päivänä?