Tavallista elämää -sarjan uudella kaudella nähdään itsekseen höpäjävä julkkis jos toinenkin.

Julkkisten oma Iholla-sarja, Tavallista elämää, palaa ruutuun kera neljän uuden päähenkilön. He ovat jääkiekkovalmentaja Juhani Tamminen, ravintoloitsija Sedu Koskinen, missi Sara Sieppi ja fitness-urheilija Janni Hussi.

Ensivilkaisulla kattaus ei vaikuta niin kiinnostavalta kuin viime vuoden porukka, asianajaja Heikki Lampela, vaatekauppias Susanna Penttilä, rock-kukot Jussi 69 ja Jyrki 69 sekä BB-Niko Nousiainen ja hänen vaimonsa Sofia Ruusila. Totuuden nimessä on kuitenkin todettava, että viimeksikin yllättäjät nousivat kiinnostavimmiksi. Heikki Lampelan käsittämättömästä suhdekuviosta oli perillä tuskin mies itsekään ja Susanna Penttilä heittäytyi nuoren poikaystävänsä kanssa ohjelman tekoon ihastuttavan avoimesti.

Muutaman ensimmäisen jakson perusteella uusi porukka pärjää kyllä ihan hyvin viimevuotiselle. Suurin ero taitaakin olla se, että nyt ruudussa pyörii selvästi vähemmän sivuhenkilöitä ja varsinainen nelikko on selkeämmin pääosassa.

Varsinaisia yllätyksiä sarjan alku ei tarjoa. Kukaan henkilöistä ei ole erityisen erilainen kuin julkinen kuvassa, ei edes Tami Tamminen, joka näyttäisi puhuvan yksin autossa kameralle täysin samalla paatoksella kuin salilliselle bisnesmiehiä. Mukavinta oli tutustua suloiseen Janni Hussiin, jääkiekkoilija Lauri Korpikosken tyttöystävään. Kuten kaikkien fitness-tyyppien, hänenkin elämänsä pyörii salin, juoksemisen ja ruuan punnitsemisen ympärillä, mutta onneksi jotain tapahtuu myös aivo-osastolla.

Tavallista elämää TV5 klo 19.00