Sami pyytää sekoiluaan anteeksi, mutta sinkku-Sadun mukaan kuumana iltana tapahtui paljon enemmän, kuin Sami on valmis myöntämään.

Temptation Island Suomi -ohjelmassa on moneen otteeseen viitattu Samin ja sinkku-Sadun välillä tapahtuneeseen intiimiin kanssakäymiseen. Sinkkutytöt ovat vihjailleet Samin toilailleen rankasti ensimmäisen illan bileissä, mutta mies on sinnikkäästi vältellyt asiasta puhumista.

Vihdoin tämän illan jaksossa Sami ottaa asian puheeksi Sadun kanssa.

Hän pyytää Satua juttelemaan kanssaan ja haluaa purkaa tuntojaan ensimmäisen illan tapahtumista.

– Mua on vaivannut yksi asia, ja haluan pyytää sitä sulta anteeksi. Meillä oli yksi aivan helvetinmoinen ylilyönti, tai mulla oli, Sami avaa kahdenkeskisen keskustelun.

Sami myöntää homman karanneen täysin käsistä.

– Halailujen ja suukotteluiden ja muiden kanssa, mies selittää.

Toisaalta hän on sitä mieltä, että mitään vakavaa tai ylitsepääsemätöntä ei ole tapahtunut.

– Kukaan ei ole pannut ketään. Kaikki on hyvin.

Satu sanoo arvostavansa sitä, että Sami uskalsi pyytää anteeksi. Mutta hänen mielestään illan aikana tapahtui paljon enemmän, kuin Sami on valmis myöntämään.

– Missä on miehen mitta siinä vaiheessa, kun asioista ei puhuta oikeilla nimillä? En tiedä Kristasta, mutta meikäläisen puolesta ylitsepääsemätöntä on se, jos käsipeliä harrastetaan uima-altaassa. Ja näin on tapahtunut.

Lue myös:

Hermonsa menettävä Temptation Island -Aki antaa nyrkkinsä puhua bileissä

Temptation Island -ohjelman salaiset tapaamiset ihmetyttävät – miksi kaikkea ei kuvata?

Kuinka paljon Temptation Island -ohjelmasta on käsikirjoitettua? Tuotanto vastaa

Pysäyttävä brittidokumentti paljastaa, miten rajua elämä amerikkalaisyliopistojen veljeskunnissa on.

IS TV-LEHTI:  BBC:n This World -sarjaan kuuluva Veljeskuntien rajut huvit (Frat Boys: Inside America's Fraternities, 2016) on pysäyttävä dokumentti amerikkalaisyliopistojen vanhasta perinteestä. 1700-luvun lopulla alkaneisiin järjestöihin on kuulunut suuri määrä merkkihenkilöitä. Veljeskunnissa luodaan elinikäisiä ystävyyssuhteita, joista on hyötyä tulevalla uralla.

Brittidokumentti tarkastelee veljeskuntien pimeämpää puolta, tyttöjen hyväksikäyttöä ja salaisia rituaaleja, joiden seurauksena opiskelijoita on loukkaantunut, useita myös kuollut.

Ovelasti rakennettu ohjelma kulkeekin kunniasta häpeään. Moniääniseen ja objektiiviseen dokumenttiin poimitut kuvat opiskelijakämpissä roikkuvista rintaliiveistä, tanssitangolle ripustetuista alastomista barbie-nukeista ja humalassa heiluvista nuorukaisista kertovatkin omaa kieltään veljeskuntien kulttuurista.

Dokumentissa seurataan Gazoni-perheeseen pyrkivää brittiläistä Jordania. Veljeskunnan pomo Ben ja Jordanin ”isoveli” Raymond kertovat kokelaille asetettavista vaatimuksista. Salaisen rituaalin kohdalla kuvaaminen kielletään.

Marissa kertoo omakohtaisen kokemuksensa yhden veljeskunnan juhlissa tapahtuneesta raiskauksesta.

Kowiakin perhe kertoo Harrison-pojastaan, joka kuoli 19-vuotiaana siirtymäriitissä. Terrence puolestaan loukkaantui hengenvaarallisesti. Hänen asianajajansa Doug Firebaugh on ollut 20 vuotta kiusattujen opiskelijoiden asialla ja kongressiedustaja Frederica S. Wilson ajaa lakialoitetta simputuksen kieltämiseksi.

 Veljeskuntien rajut huvit, TV2 ke klo 22.10

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.