Eräs sinkuista vihjaa Samin innostuneen saarella käsipeliin. Kuva: Liv
Eräs sinkuista vihjaa Samin innostuneen saarella käsipeliin. Kuva: Liv

Tuotanto vastaa, miksi ohjelmassa on mahdollista tehdä asioita kameroilta piilossa.

Illan Temptation Island Suomi -jaksossa selviää, että esimerkiksi Aki ja sinkku-Anni ovat käyneet kameroilta salaa kahdestaan aamulenkillä. Kaiken lisäksi Anni on sinkuista juuri se, jolle Akin tyttöystävä Rita langetti jo sarjan alussa deittikiellon.

– Aki ehdotti illan bileissä, että käydäänkö Anni aamulla kahdestaan lenkillä. Niin aikaisin, että muut eivät ole vielä heränneet. Ja totta kai minä halusin nähdä Akin ihan kahden kesken. Tovi tuolla käveltiin ja juteltiin, Anni tunnustaa ohjelmassa.

Lisäksi sinkku-Satu viittaa tapahtumiin, joita ohjelmassa ei ole varsinaisesti nähty.

– Härskeintä, mitä täällä on tähän mennessä sanottu tai tapahtunut, on varmaan suoranainen semmoinen käsipeli, mitä tuolla on tapahtunut, ja se, että on kyselty, löytyykö kameroita ja mistä suunnalta, jos mentäis vähän puuhailemaan.

Rita näkee iltanuotiolla videon, jolla Anni kertoo Akin kanssa käymistään keskusteluista. Rita sanoo toivovansa, että Aki puhuu Annille myös Ritan ja heidän suhteensa hyvistä puolista.

– Sitä me ei voida tietää, kun he viettävät aikaa ilman kameroita, toteaa ohjelman juontajana toimiva Sami Kuronen.

Minkä takia ohjelmassa ylipäätään on mahdollista järjestää salaisia tapaamisia kameroilta piilossa?

– Missään suomalaisessa televisiotuotannossa ei ole varaa siihen, että kuvaajat ja kamerat olisivat paikalla 24 tuntia vuorokaudessa, , sanoo sarjan käsikirjoittaja Outi Keskevaari.

Ainoaksi poikkeukseksi hän mainitsee Big Brother -ohjelman, jossa kilpailijat ovat koko ajan tiukasti rajatussa tilassa Big Brother -talossa.

Sarjoja kuvatessa noudatetaan suomalaisia työaikoja ja -ehtoja.

– Miehittämättömiä kameroita oli joissain paikoissa, kuten allasalueella, mutta nekin olivat näkyvillä, Outi sanoo.

Temptation Island keskiviikkoisin ja torstaisin Livillä klo 21.00.

Lue myös:

Sami Kuronen: ”Näin Temptation Island -pari yritti huijata tuotantoa”

Kuinka paljon Temptation Island -ohjelmasta on käsikirjoitettua? Tuotanto vastaa

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen