Kiroilua, lääppimistä ja ämmittelyä. Miten naiset suhtautuvat kumppaneihinsa, jotka ovat hukanneet käytöstavat?

Temptation Island -ohjelman varattujen miesten moukkamainen käytös ihmetyttää saarella.

Iltanuotiolla tulee esiin uusi puoli imatralaisesta Juhosta. Hänen kumppanilleen Elinalle näytettävällä videolla nähdään räyhäävä ja kiroileva mies, joka puhuu sinkkunaisille todella rumasti.

”Myötähäpeä tuli tuosta käytöksestä.”

Miehen käytös ei täysin yllätä Elinaa.

– Se vihaa ärsyttäviä naisia, ja uskon, että tuolta niitä löytyy, Elina toteaa.

Ohjelman juontaja Sami Kuronen ihmettelee, seisooko Elina siitä huolimatta ylpeänä miehensä rinnalla.

– En seiso tällä hetkellä todellakaan ylpeänä. Myötähäpeä tuli tuosta käytöksestä, Elina sanoo.

Päällekäyvää kaverillista halailua?

Sami ei päästä helpolla Mikan puolisoa Satua, vaan haluaa tietää, mitä mieltä tämä on miehensä rasvaisilta näyttävistä touhuista.

Mikan levottomat kädet ja yletön lääppiminen on alkanut ärsyttää jo sinkkunaisiakin. Satun mielestä kyse on kuitenkin lähinnä kaverillisesta halailusta.

– Jos se olisi kaverillista halailua, vastapuoli antaisi samalla mitalla takaisin. Tuossa meininki näytti vastaantulijoiden kohdalta lähinnä vaivaannuttavalta, Sami ihmettelee.

”Meininki näytti lähinnä vaivaannuttavalta.”

Satu myöntää vain sen, että Mika on saattanut olla hieman päällekäyvä.

– Onko tuo sen näköinen Mika ja mies, jonka rinnalla sä haluat seistä koko Suomen kansan edessä, Sami kysyy epäuskoisena.

– Kyllä, Satu vastaa.

Iltanuotion videoanti tarjoaa myös järkytyksiä. Etenkään Nana ja Ida eivät ole uskoa silmiään.

Temptation Island Suomi, Nelonen, ke ja to klo 21.

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.