Akin kanssa seurusteleva Rita valitsi treffikumppanikseen Villen. Kuva: Liv
Akin kanssa seurusteleva Rita valitsi treffikumppanikseen Villen. Kuva: Liv

Temptation Island Suomen sinkut pääsevät viimein varattujen kanssa treffeille, mutta onnistuuko viettely?

Temptation Island Suomi -sarjan kolmannessa jaksossa päästään tositoimiin, kun varatut valitsevat itselleen treffikumppanit viettelijäsinkuista.

Keskiviikon jaksossa treffeille sinkkujen kanssa lähtevät pareista Rita ja Aki sekä Nina ja Jere.

Kaikki neljät treffit kuluvat hieman kiusaantuneissa tunnelmissa.

– Ei tää oikein treffeiltä tunnu. On vaikeaa olla toisen ihmisen kanssa, jos ajatus on melkeen koko ajan siellä Ninassa, Jere kertoo.

Treffien jälkeen vietetään kosteaa iltaa allasbileiden parissa. Erityisesti Rita vaikuttaa nauttineen alkoholia reippaasti. Hän tunnustaa treffikumppanilleen Villelle, että rikkoi itse edellisen parisuhteensa.

– Mä en oo ollut mikään puhdas pulmunen, enkä todellakaan oo ylpee siitä. Mulla oli se kymmenen vuoden suhde, ja mä ihan itte sössin sen. On tosi vaikeeta nähdä, että sulle rakas ihminen hajoo ihan kappaleiksi, Rita tilitti.

Ritan ilta päättyy kyyneliin, jotka nainen vuodattaa yksin makuuhuoneessa muiden bailatessa altaalla.

Kaduttaakohan Ritaa matkamuistoksi ostettuun t-paitaan painettu valokuva, jossa Ville pussaa häntä poskelle? Vai tapahtuiko illan aikana jotakin muuta?

– ****u mitä paskaa, Rita mumisee ja paiskaa t-paidan ärsyyntyneenä matkalaukkuunsa.

Läheisyyttä ja ehdotuksia

Naissinkkujen saarellakaan ei olla kuivin suin, vaan tunnelma saadaan kattoon juomapelin avulla.

Sinkku-Satu kertoo jaksossa hänen ja Samin välisistä tunteista. Heillä oli alusta asti paljon yhteistä.

Sami kertoi Satulle, että aikoo kosia naisystäväänsä Kristaa, kun pari lähtee viettelysten saarelta yhdessä. Teot eivät ole kuitenkaan puheiden kanssa samassa linjassa.

– Ihan älyttömän hyvin tultiin toimeen. Huomattiin, että kolahtaa, Satu kertoo.

– Saatettiin Samin kanssa olla vähän läheisemmissäkin väleissä siinä, hän jatkaa, muttei kerro sen enempää.

Satun mukaan Sami oli ottanut puheeksi sen, onko makuuhuoneissa kameroita.

– Vaikka tiesin, että tytöt ei oo meidän huoneessa niin totesin, että ei meillä kyllä ole kameroita, mutta tytöt on siellä nukkumassa. Että sori ei onnistu, Satu kertoo.

Temptation Island Suomi, Liv keskiviikkoisin ja torstaisin klo 21.00.

Lue myös:

Tuotanto paljastaa Temptation Island -parista: ”Homma lähti lapasesta”

Miksi Temptation Island -sarjassa ei ole kauemmin yhdessä olleita pareja? Tässä syy

Temptation Island -viettelyohjelman pariskunnat: MM-kilpailija ja kotinsa tulipalossa menettänyt palomies

Terhi Kokkonen esitti Mira Luodin päivänä Pinnan alla -kappaleen yhdessä siskonsa kanssa.

Tällä viikolla Vain elämää -ohjelmassa vietetään PMMP-yhtyeestä tutun Mira Luodin päivää. Torstain jaksossa Danny esitti todella vahvan tulkintansa PMMP:n Lautturi-kappaleesta. Mutta vahva oli myös Terhi Kokkosen veto. Hän esitti perjantaina tulkintansa Miran soolouralla tekemästä biisistä Pinnan alla.

Terhi esitti Miran kappaleen yllättäen yhdessä siskonsa Pauliina Kokkosen kanssa.

Katso esitys kokonaisuudessaan tästä:

Ennen Terhin esitystä Mira kertoi, että Pinnan alla -kappaleen tekohetkellä hänen elämänsä oli taitekohdassa. Samaan aikaan, kun Mira teki ensimmäistä sooloalbumiaan, hänen veljensä sairastui vakavasti ja menehtyi.

– En ollut hänen luonaan kun hän kuoli ja se harmittaa ihan kauheesti, Mira kertoi itkien.

Terhin ja Pauliinan esiintymisen jälkeen Mira halasi kumpaakin naista pitkään. 

– Se oli nyt vähän tuollainen iloinen, Terhi totesi Miralle.

Lähtö tuli yllättäen

Terhi Kokkosta ei nähty Miran päivän aikana missään muussa aktiviteetissa kuin lounaalla ja päivällisellä. Terhin tulkinta Miran kappaleesta jäi hänen viimeisekseen Vain elämää -ohjelmassa. Esiintymisensä jälkeen Terhiä ei nähty lainkaan.

Vaikka Terhin kuvauksista poistumisesta on uutisoitu runsaasti ja sitä on puitu jo pitkin kevättä, ohjelmassa se sivuutettiin melkolailla kokonaan. Terhi katoaa illallispöydästä kuin tuhka tuuleen.

Muut artistit kommentoivat jakson lopussa Terhin lähtöään kierrellen, mainitsematta häntä suoraan nimeltä.

– Tämä päivä antoi minulle taas enemmän ymmärrystä siitä, että se ei kulje minkään käsikirjoituksen mukaan. Se on aina käänteitä täynnä ja se pitää ottaa vastaan sellaisena, mitä tapahtuu, Mira totesi.

Katso videolta, kuinka Aki Tykki, Mira Luoti, Sani ja Arttu Wiskari kokivat Terhin lähdön kuvauksista:

Dubliniin sijoittuvassa draamassa nuori asianaja perustaa oman firman. Näytön paikka -sarja on virkistävän täynnä tunnetta!

IS TV-LEHTI: Uusi irlantilaissarja Näytön paikka (Striking Out, 2017–2018) kertoo nuoren asianajan Tara Raffertyn (Amy Huberman) elämästä, jossa unelmat tuhoutuvat yhdessä silmänräpäyksessä. 

Tara on onnistunut yhdistämään työn ja vapaa-ajan tyylikkäästi, sillä hän työskentelee arvostetussa dublinilaisessa lakitoimistossa, jonka omistaa hänen tulevan miehensä Eric Dunbarin (Rory Keenan) isä.

Tara ja Eric ovat menossa naimisiin, ja luvassa on vuosikymmenen häät. Sitten sulhanen jää rysän päältä kiinni pettämisestä. Kaiken kukkuraksi kyseessä on heidän yhteinen kollegansa. Taran unelmat särkyvät, eikä hän voi enää kuvitella työskentelevänsä ex-sulhasensa kanssa samassa lakitoimistossa. 

Irlantilaissarjasta on kuvattu tähän mennessä kaksi kautta, ja Yle näyttää molemmat kaudet.

Hän perustaa pienen lakifirman ja saa avukseen assistentti Ray Lamontin (Emmet Byrne), yksityisetsivä Meg Reillyn (Fiona O’Shaughnessy) sekä ystävänsä Vincent Piken (Neil Morrissey).

Irlantilaissarjasta on kuvattu tähän mennessä kaksi kautta, ja Yle näyttää molemmat kaudet. Näytön paikka -sarjaa on kehuttu amerikkalaismedioissa siitä, miten se ei ole aivan tavallinen lakisarja. Taran elämän käänteet ovat yllättäviä ja erilaisia kuin on totuttu. Sarjassa puidaan tavallisten ihmisten päivittäisiä lakiongelmia ja samalla Taran surua.  Moneen lakisarjaan verraten suuret tunteet ovat tässä sarjassa isossa osassa. 

Lakisarjan ohella sarja on ansiokkaasti tehty draama- ja jännityssarja, jota on kehuttu Irlannin parhaimmaksi draamasarjaksi.

 Näytön paikka, TV1 klo 21.05