Annin ja Akin sielunkumppanuus vain syvenee Temptation Islandin unelmatreffeillä.

Temptation Island Suomen huomisessa jaksossa Aki ja sinkku-Anni pääsevät 24 tunnin unelmatreffeille.

Illallisella kaksikko puhuu toisilleen hyvin lämpimään sävyyn. Etenkin Aki innostuu kehumaan sekä Annin kauneutta että luonnetta.

– Totta kai Anni on viehättävä, klassisen kaunis nainen ja luonteenpiirteistä löytyy todella syvällinen ihminen, Aki kertoo jaksossa.

– Siitä löytyy kaikki ne argumentit, jotka naisessa pitää ollakin.

Anni puolestaan kertoo, että tuntuu kuin he olisivat tunteneet Akin kanssa paljon pidempäänkin kuin Temptation Islandilla vietetyt kaksi ja puoli viikkoa.

– Tuntuu, että me ollaan sielunkumppaneita.

Aki myöntää, ettei olisi Annin vika, jos heidän välillään sattuisi jotakin – jos Aki esimerkiksi päätyisi pettämään avopuolisoaan Ritaa.

– Jos mä tekisin jotain, niin ei se vika sinussa olisi missään nimessä. Sä oot aivan täydellinen hieno nainen, Aki sanoo Annille illallisella.

Lue myös:

Nämä viisaudet Temptation Island -Aki on opettanut meille elämästä – katso videokooste!

Temptation Island -pari Aki ja Rita: ”Rankka lapsuus yhdistää meitä”

Totuus Temptation Island -Samin valepalomieskohusta – tästä tunnistat palomiehen

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen