Me Naiset
|
Jenni Junkala
Raskaus ja Vanessa-tyttären syntymä saivat levotonta teini-ikää eläneen Elinan rauhoittumaan. Kuva: Jukka Lintinen/Yle Kuvapalvelu
Raskaus ja Vanessa-tyttären syntymä saivat levotonta teini-ikää eläneen Elinan rauhoittumaan. Kuva: Jukka Lintinen/Yle Kuvapalvelu

Teiniäidit-sarjan Elina, 18, ei luota enää miehiin. – Itsetuntoni on mennyt aivan pohjille, petetty ja jätetty nuori äiti harmittelee jaksossa.

Ylen Teiniäidit-sarja jatkuu tänään uusin jaksoin. Sarjan kolmannella kaudella seurataan vuoden ajan neljän nuoren äidin ja yhden isän elämää. Yksi sarjan teiniäideistä on alajärveläinen Elina, 18. Hän sai tyttärensä Vanessan ollessaan 17-vuotias. Elina muutti takaisin vanhempiensa luo erottuaan lapsensa isästä.

– En luota kovinkaan moneen mieheen. Suurin osa miehistä on sikoja. Itsetuntoni on mennyt aivan pohjille, kun minua ei ole hyväksytty tällaisena kuin olen. Pitäisi olla isommat tissit, isompi perse, laihempi tai eri näköinen. Muut naiset ovat kauniimpia ja parempia, Elina tilittää jakson aikana.

Lapsensa isän Elina tapasi Facebookissa. Mies oli Elinan hyvän kaverin eksä. Kuukauden yhdessäolon jälkeen Elina huomasi olevansa raskaana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Heidän elämäänsä Teiniäidit-sarjassa seurataan vuoden verran. Kuva: Jukka Lintinen/Yle Kuvapalvelu

Viiltely kaduttaa

Jaksossa Elina kertoo eläneensä rankkaa teini-ikää. Hän on karannut kerran kotoa ja viillellyt itseään nuorempana. Viiltelyn aiheutti ero poikaystävästä ja välirikko ystävien kanssa.

– Minulle tuli paniikki, ja viiltely auttoi tuskaan. Aloin viillellä yhä enemmän ja syvemmältä, ja jäin siihen koukkuun,  Elina kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Häpeän viiltelemistä yli kaiken. Olisi pitänyt jättää tekemättä, mutta eipä niitä enää saa poiskaan, hän harmittelee ensimmäisessä jaksossa.

Raskaus ja Vanessa ovat rauhoittaneet Elinaa. Nyt viereltä puuttuu enää kunnollinen, isällinen mies, mutta baarista sellaisia ei ainakaan löydy, Elina tietää.

Elinan lisäksi ensimmäisessä jaksossa tutustutaan paremmin Neaan, 19, Emiliaan, 19, ja pariskuntaan Lauraan ja Jussiin. Lue lisää heistä täältä: Tässä ovat uudet teiniäidit – mukana myös yksi teini-isä

Teiniäidit-sarjan kolmannen kauden ensimmäinen jakso TV2-kanavalla 6. lokakuuta kello 19.30. Sarjan kaikki kahdeksan jaksoa näkee etukäteen Yle Areenassa.

Lisää Teiniäidit-sarjasta:

Teiniäidit: "Jos tämä on näin helppoa, haluan lisää lapsia pian"

Sisältö jatkuu mainoksen alla