Me Naiset
|
ME NAISET
James Nikander, Helena Ahti-Hallberg, Ilari Sahamies, Katja Ståhl, Sara Chafak, Kimmo Vehviläinen ja Juhana Helmenkalastaja päättivät Selviytyjät-voittajan. Kuva ja video: Nelonen
James Nikander, Helena Ahti-Hallberg, Ilari Sahamies, Katja Ståhl, Sara Chafak, Kimmo Vehviläinen ja Juhana Helmenkalastaja päättivät Selviytyjät-voittajan. Kuva ja video: Nelonen

Vain Katja Ståhl toivoi, että Janni Hussi voittaisi Selviytyjät.

Selviytyjät Suomi -ohjelman voittaja selvisi sunnuntaina, kun tv:stä esitettiin kauden viimeinen jakso. Sampo Kaulanen ja Janni Hussi joutuivat viimeisessä jaksossa muiden Selviytyjät-kilpailijoiden eli tuomariston tentattavaksi. Lopulta tuomaristo äänesti Sampon voittajaksi.

Sampo sai 33 päivää kestäneestä koitoksesta palkinnoksi 30 000 euroa. Televisiossa ei näytetty, kuka äänesti ketäkin  eikä sitä, miten tuomaristo perusteli valintaansa.

Katso videolta, miten tuomaristo eli Ilari Sahamies, Juhana Helmenkalastaja, Sara Chafak, Helena Ahti-Hallberg, Katja Ståhl ja Kimmo Vehviläinen ja James Nikander perustelivat valintaansa. Voit lukea perustelut myös videon alapuolelta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ilari (äänesti Sampoa)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Oli todella vaikea päätös. Tää nyt meni näin – tyyliin kolikkoa heittämällä.

”Jouduin äänestämään kahdesta huonosta vaihtoehdosta.”

Juhana (äänesti Sampoa)

– Jouduin äänestämään kahdesta huonosta vaihtoehdosta. Mutta jos vastassa on kilpailija, joka ei osaa tehdä tulta, ei omaa alkeellisia selviytymistaitoja, pelaa ihan muiden strategioilla, ei oo mitään omia juttuja eikä osaa puhua edes totta heimoneuvostossa, niin hän ei voi olla selviytyjä. Sampo sä rokkaat.

Sara (äänesti Sampoa)

– Vaikka ei ehitty pelaamaan hirveän montaa päivää yhdessä, silti mulle on kehittynyt se kuva, että jäbä on selviytyjä. Toivon, että sä voitat.

”Kun nainen lyö naista kirveellä selkään ja käyttäytyy kuin käärme, se ei jätä vaihtoehtoja.”

Helena (äänesti Sampoa)

– Kun nainen lyö naista kirveellä selkään ja käyttäytyy kuin käärme vaikka näyttää enkeliltä, niin se ei jätä kauheesti vaihtoehtoja. Mun voittaja on Sampo.

Katja (äänesti Jannia)

– Vähän sua pelästyttelin. Kyllä sä (Janni) oot kuitenkin mun mielestä selviytyjä ja ehdoton tehotyttö.

James (äänesti Sampoa)

– Pelissä jotkut sanoo tyranniksi, jotkut sanoo mafiapomoksi. Itse näin vahvaa taktiikkaa. Hallitsit tätä peliä aika ylivoimaisesti. Ota voittorahat ja tee firman nimissä kansan eteen jotain kivaa – oli se sitten pyyteetöntä tai ei, sillä ei ole väliä. Täkeintä, että kansa pääsee nauttimaan siitä.

”Sampo laittoi peliin enemmän sielua – ja sydäntä.”

Kimmo (äänesti Sampoa)

– Te kumpikin laitoitte kroppaa likoon, mutta Sampo sä laitoit enemmän sielua – ja sydäntä. 

Sampo Kaulanen kertoi Me Naisille tuloksen selviämisen jälkeen, että soittelee Kimmon kanssa kännipuheluita viikottain. Jannille hän ei uskalla soitella öisin, ettei puoliso tulisi mustasukkaisesksi. Lue lisää Sampon kuulumisia:

Kysely

Voittiko oikea kilpailija mielestäsi Selviytyjät?

Kyllä.
Kyllä.
63.4%
Ei.
Ei.
36.5%
Ääniä yhteensä: 408
hehe päviän paras

[quote=Vierailija76]Kaikessa tässä jäi täysin huomiotta, miten Janni huijasi tikkaidenrakennuskisassa. Se kisa ratkaiso juuri sekunnin erolla, mikä sakki on lopputaisteluissa ja oikeasti finaalissa olisi ollut Juhanan poppoo.
Janni on kyllä melkoinen valehtelija, mielistelijä ja oman egonsa pönkittäjä.
Ja kuka lähtee pikkuhousuissa oikeaan ravintolaan?
Kyllä oikea voitti, kukaan ei halunnut Jannia.[/quo  Päivän paras kommentti sain  kunnon naurut..ja mitä käärmeesen tulee heluna oli sitä itse hän ei ymmärrätänyt kilpilun ideaa  ..Janni on kaunis kukapa itseään kaunimpaa äänestää ..janni on luonollinen .fysiikka pelaa ..ai ai  olisiko  kateus hiipinut tekäväistä  tyttöä kohtaan   ..Katja oli toinen suosikkini  huumori toimi  fiksuja tyyppej.!Kilpiluun ei kannata lähteä huumoritajuttamien ja sekin vielä jos ei kilpilun idea  tajua .alkuperäisessä ei kukaan  kilpilija ole moittinut toista käärmeeksi  heluna pisti ikeämmän kommentin  kautta aikain..huhu myötähäpeää  käytöstavat olisi kiva juttu...janni oli paras .väärä voitti..

Sisältö jatkuu mainoksen alla