Saako Antti Tuisku mahdollisesti kaksi punapäätä eli Anna Puun ja Virve Rostin seurakseen Satulinnaan?
Saako Antti Tuisku mahdollisesti kaksi punapäätä eli Anna Puun ja Virve Rostin seurakseen Satulinnaan?

Yksi huhutuista ennakkosuosikeista ei ainakaan ole mukana.

Supersuositun Vain elämää -ohjelman neljäs tuotantokausi nähdään ensi syksynä. Ohjelman tähdet julkaistaan kesäkuun alkupuoliskolla, mutta spekulaatiot käyvät kuumina suomalaisartistien ympärillä.

Nyt Radio Suomipop on julkaissut listan artisteista, jossa takuuvarmasti ovat mukana ohjelmassa nähtävät muusikot. Suomipopin sivulla voi käydä jättämässä oman veikkauksensa tulevasta kokoonpanosta.

Seiska uutisoi jo tammikuussa tietävänsä uudet artistit. Sen mukaan mukana olisi muun muassa Hector eli Heikki Harma. Hectorin nimeä ei kuitenkaan löydy ehdokkaiden joukosta. Hectorin lisäksi Seiska -lehden mukaan ohjelmaan olisivat osallistumassa Virve ”Vicky” Rosti, Maija Vilkkumaa, Anssi Kela, Antti Tuisku, Jare ja/tai Ville Galle ja Sanni tai Janna Hurmerinta.

Yhä useampi alkoi uskoa Jannan olevan mukana ohjelmassa sen jälkeen, kun hän kertoi Me Naisten haastattelussa viime vuoden lopulla saaneensa tietää ”jotain salaista ja suurenmoista” laulu-uraansa liittyen.

Keiden veikkaat olevan mukana? Millainen kokoonpano olisi mielestäsi mielenkiintoisin? Keskustele kommenttikentässä.

Näiden nimien joukosta löytyvät uudet Vain elämää -artistit:

Roope Salminen

Antti Tuisku

Chisu

Karita Mattila

Petri Nygård

J. Karjalainen

Jarkko Ahola

Ville Valo

Virve Rosti

Samu Haber

Hovimuusikko Ilkka

Tarja Turunen

Jore Marjaranta

Aurora

Kalle Ahola

Suvi Teräsniska

Mira Luoti

Arttu Wiskari

Jussu Pöyhönen

Stig

Kake Randelin

Jesse Kaikuranta

Samuli Putro

Nopsajalka

Pepe Willberg

Olavi Uusivirta

Krista Siegfrids

Sanni

Elli Haloo

Markku Aro

Terhi Kokkonen

Kasmir

Maija Vilkkumaa

Freeman

Jonna Tervomaa

VilleGalle

Sini Sabotage

Kim Herold

Marion Rung

Jannika B

Anssi Kela

Herra Ylppö

Arja Koriseva

Meiju Suvas

Tapani Kansa

Lauri Tähkä

Redrama

Jyrki69

Michael Monroe

Hanna Pakarinen

Mikael Gabriel

Olli Herman

Heikki Salo

Kristiina Wheeler

Lea Laven

Kari Aalto

Robin

Anna Puu

Brädi

Siru

Aki Tykki

Ressu Redford

Pave Maijanen

Pate Mustajärvi

Aste

Ismo Alanko

Arja Saijonmaa

A.W. Yrjänä

Olli Lindholm

Lue myös:

Virve Rosti kieltäytyi Vain elämää -ohjelmasta – haikailee nyt mukaan

Tästä syystä Pauli Hanhiniemi ei seuraa Vain elämää -ohjelman uutta kautta

Vain elämää -artistille iski morkkis kuvausten jälkeen

Elisa Viihde Aitiossa alkava Kolmistaan-sarja on kasvutarina kolmekymppisille ikinuorille. Sarjasta on tänään nähtävissä kolme ensimmäistä jaksoa, lisää ropisee ruutuun 21.12.

IS TV-LEHTI: Kimppakämpässä Helsingin Alppilassa asuvat Vilma (Pamela Tola), Seve (Eero Ritala) ja Markus (Lauri Tilkanen) taistelevat kolmenkympin kriisiä vastaan bailaamalla ahkerasti illasta toiseen.

Mainosmaailmassa menestyvä Markus, töitä välttelevä Seve ja tämän tyttöystävä, varakkaan perheen Vilma, viihtyvät keskenään niinkin hyvin, että erään viinan- ja huumeidentäyteisen illan jälkeen he kaikki päätyvät yhdessä sänkyyn.

Kohta raskaustesti näyttää positiivista. Isästä ei ole varmuutta.

Elisa Viihteen alkuperäissarjan ohjaaja Samuli Valkama muistetaan muun muassa täyspitkästä elokuvastaan Saattokeikka (2017). Kolmistaan pohjautuu brittiläiseen Threesome-sarjaan (2011–2012).

– Alkuperäissarjasta otimme hyvät tilanteet, joihin lisäsimme paljon omaa. Brittisarja oli enemmänkin sitcomia, jonka olemme häivyttäneet pois ja tehneet kreisin draamakomedian, ohjaaja kertoo.

Kymmenosaisessa komediassa kolmikon kielenkäyttö on rääväsuista, eikä mikään ole kielletty puheenaihe. Päänäyttelijöiden mukaan kuvauksissakin oli ”hyvällä tavalla levoton tunnelma”.

”Meininki ei ole kuitenkaan sairaan ronskia, enemmänkin vapauttavaa ja kivaa.”

– Meillä oli ronskia vitsailua kameroiden ulkopuolellakin. En tiedä, provosoiko sarja siihen, Pamela muistelee nauraen kuvauksia.

– Meininki ei ole kuitenkaan sairaan ronskia, enemmänkin vapauttavaa ja kivaa, Eero huomauttaa.

Pamelan tosielämän aviomies Lauri näyttelee parin parasta ystävää, kämppistä ja lapsen mahdollista isää.

Sarjassa Pamela ja Eero esittävät pariskuntaa. Pamelan tosielämän aviomies Lauri näyttelee parin parasta ystävää, kämppistä ja lapsen mahdollista isää.

– Olihan tämä lähtökohtana eri tavalla kiusallista, kun pitää kolmistaan esimerkiksi pussailla. Meillä oli kuitenkin koko ajan hyvä tunnelma ja hauskaa, eikä yhtään kiusallista, Pamela sanoo.

– Piirit ovat niin pienet, että kaikki ovat keskenään hyviä tuttuja. Omat puolisoni, jotka ovat olleet näyttelijöitä, ovat näytelleet toisten miesten kanssa. Ei siitä tule mitään, jos tulee skismaa, Eero tietää.

Vilma on elämässään hyvin erilaisessa tilanteessa kuin kolmen lapsen äiti Pamela.

– Pystyn kuitenkin samastumaan spontaaniuteen ja tietynlaiseen innostuneisuuteen. Varsinkin nuorempana halusin kokeilla kaikennäköistä, mutta näin edesvastuuton en ole ollut. 

”Itselläni on pari pientä lasta, joten tiedän, että siitä saa tragikomediaa aikaan”

Vaikka sarjassa asiat tapahtuvat liioitellusti, tapahtumat itsessään ovat sellaisia, jotka voivat tapahtua tosielämän kolmekymppiselle.

– Halusimme, että henkilöt ovat uskottavia, koska asiat ovat heille tosia. Tässä ei ole pelkästään hassunhauskaa huumoria, vaan sarjassa käsitellään vakaviakin aiheita. Tämä on kasvutarina kolmekymppisille ikinuorille, Lauri huomauttaa.

Sarjan muissa rooleissa nähdään muun muassa Jonna Järnefelt, Jaana Saarinen ja Pirkko Hämäläinen.

– Toivoisin, että saisimme tehdä toisenkin tuotantokauden. Se voisi käsitellä sitä, miten kolmikolla sujuu lapsen kanssa. Itselläni on pari pientä lasta, joten tiedän, että siitä saa tragikomediaa aikaan, Samuli nauraa.

Kolmistaan, Elisa Viihde Aitio to 14.12. alkaen

Pysäyttävä brittidokumentti paljastaa, miten rajua elämä amerikkalaisyliopistojen veljeskunnissa on.

IS TV-LEHTI:  BBC:n This World -sarjaan kuuluva Veljeskuntien rajut huvit (Frat Boys: Inside America's Fraternities, 2016) on pysäyttävä dokumentti amerikkalaisyliopistojen vanhasta perinteestä. 1700-luvun lopulla alkaneisiin järjestöihin on kuulunut suuri määrä merkkihenkilöitä. Veljeskunnissa luodaan elinikäisiä ystävyyssuhteita, joista on hyötyä tulevalla uralla.

Brittidokumentti tarkastelee veljeskuntien pimeämpää puolta, tyttöjen hyväksikäyttöä ja salaisia rituaaleja, joiden seurauksena opiskelijoita on loukkaantunut, useita myös kuollut.

Ovelasti rakennettu ohjelma kulkeekin kunniasta häpeään. Moniääniseen ja objektiiviseen dokumenttiin poimitut kuvat opiskelijakämpissä roikkuvista rintaliiveistä, tanssitangolle ripustetuista alastomista barbie-nukeista ja humalassa heiluvista nuorukaisista kertovatkin omaa kieltään veljeskuntien kulttuurista.

Dokumentissa seurataan Gazoni-perheeseen pyrkivää brittiläistä Jordania. Veljeskunnan pomo Ben ja Jordanin ”isoveli” Raymond kertovat kokelaille asetettavista vaatimuksista. Salaisen rituaalin kohdalla kuvaaminen kielletään.

Marissa kertoo omakohtaisen kokemuksensa yhden veljeskunnan juhlissa tapahtuneesta raiskauksesta.

Kowiakin perhe kertoo Harrison-pojastaan, joka kuoli 19-vuotiaana siirtymäriitissä. Terrence puolestaan loukkaantui hengenvaarallisesti. Hänen asianajajansa Doug Firebaugh on ollut 20 vuotta kiusattujen opiskelijoiden asialla ja kongressiedustaja Frederica S. Wilson ajaa lakialoitetta simputuksen kieltämiseksi.

 Veljeskuntien rajut huvit, TV2 ke klo 22.10