Erik Karhatsulla on kokemusta laulukilpailuista. Viime vuoden lopussa hän edusti Suomea karaoken MM-kilpailuissa Singaporessa ja vuonna 2008 hän osallistui Idolsiin. Kuva: Nelonen
Erik Karhatsulla on kokemusta laulukilpailuista. Viime vuoden lopussa hän edusti Suomea karaoken MM-kilpailuissa Singaporessa ja vuonna 2008 hän osallistui Idolsiin. Kuva: Nelonen

Erik Karhatsu vakuuttaa valmentajat illan The Voice of Finland -lähetyksessä.

Erik Karhatsu, 35, ei ehdi laulaa kuin pari ensimmäistä säveltä torstain The Voice of Finlandissa, kun Tarja Turusella ja Redramalla loksahtaa suu auki.

– Vau! Redrama sanoo.

Valkealasta kotoisin olevan, mutta nykyään Helsingissä asuvan Erikin biisivalinta on Queenin Show Must Go on. Kertosäkeen kohdalla hän vakuuttaa myös muut valmentajat, Michael Monroen ja Olli Lindholmin.

"Erik, sussa on munaa!"

Redrama ja Michael ovat toistaiseksi olleet ääni ratkaisee -lähetyksissä vaisuja, mutta Erikille kaksikko innostuu taputtamaan seisaaltaan. Kaikki valmentajat kehuvat Erikin laulutaitoja ja tulkintaa vuorotellen.

– Voisin käyttää nyt tämän tuotantokauden ainoan ruman sanan: Erik, sussa on munaa! Olli sanoo.

– Painoin nappia, koska kuulin, että kyseessä kova ja taitava laualaja. Mutta tunnen myös, että mulla on sulle paljon annettavaa. Mutta älä pelkää minua, mussa on myös pehmeä puoli ja olenhan mä ainut nainen näistä köriläisistä, Tarja kosiskelee Erikiä.

Erik ei ottanut kilpailuun ketään kannustamaan, koska hänestä vieraille ihmisille on helpompi laulaa kuin läheisille. Videolla Erik kertoo, miten valmistautuu esitykseen. Video: Nelonen

Tuttu Idolsista

Erik ei ole lavalla ensikertalainen, sillä hän on kokenut karaokelaulaja. Viime vuoden lopussa hän edusti Suomea karaoken MM-kilpailuissa Singaporessa. Lisäksi Erik osallistui Idolsiin vuonna 2008.

– Musiikin lisäksi vieraat kielet ovat intohimoni. Opiskelen niitä ja puhun seitsemää eri kieltä, Erik kertoo jaksossa.

Laulukilpailusta Erik kertoo kaipaavansa erityisesti sitä, että oppisi esiintymään ja saisi hiottua laulutekniikkaansa.

The Voice of Finland Nelosella torstaina 21.1. klo 20.00.

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00