Hottikset 2.0 -sarjan sinkut muuttavat kimppakämppäänsä tänään. Kuvat: Nelonen
Hottikset 2.0 -sarjan sinkut muuttavat kimppakämppäänsä tänään. Kuvat: Nelonen

Hottikset-sarjan uudella tuotantokaudella seitsemän sinkkua muuttaa kimppakämppään.

Viime syksynä nähnyt kohureality Hottikset on uudistunut, ja Hottikset 2.0 -sarjan uudet nimet on julkistettu.

Sarjassa seitsemän sinkkua muuttavat Helsingin keskustassa sijaitsevaan kimppakämppään. Mukana ovat viime kaudelta tutut Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen ja Juha Immonen sekä viisi uutta hottista.

Tässä he ovat:

Amanda Harkimo

Viidakon tähtöset -voittaja ja Jokereiden peleissä levyjä soittava Amanda Harkimo, 25, on ollut sinkkuna kaksi ja puoli vuotta. Viime syksynä hän oli mukana Ruotsin Paratiisihotelli-sarjassa, jossa hän niitti mainetta petipuuhillaan. Amandan setä on kansanedustaja ja liikemies Hjallis Harkimo.

– Saa olla vaikka ammattiurheilija. Mä en halua, että mun mies tienaa vähemmän kun minä. Pitää olla menevä eikä saa olla lyhyt pikkupoika, Amanda kuvailee ihannemiestään sarjan tiedotteessa.

Jaakko

Nokialaismies on jo saanut kavereiltaan lempinimen Pihtari-Jaakko, sillä 25-vuotias tykkää antaa ymmärtää muttei sitten tilanteen tullen ymmärräkään antaa. Jaakko arvostaa naisessa etenkin silikonirintoja ja kyykkäämällä saavutettuja pakaroita.

– P*llua saa aina, mutta miehen pihtaaminen on tabu, Jaakko pohdiskelee.

Julia

20-vuotias oululainen Julia valmistuu pian ensihoitajaksi. Suorapuheinen nainen kertoo, että hänestä liikkuu kotipaikkakunnallaan runsaasti roiseja, perättömiä huhuja. Miehessä hän arvostaa itsevarmuutta.

– Ei nyt aina tartte olla sellaista rajua meininkiä. Pitää myös näyttää, että välittää ja olla myös hellä. Luottamus on tärkeintä, että kettu ei käy kaikkien koloissa, hän kuvailee.

Ada

21-vuotias Ada kuvailee olevansa toisinaan hieman blondi. Papin tytär Jyväskylästä on viihtynyt pitkään sinkkuna ja haaveilee kunnon treffeistä, jollaisilla hän ei ole koskaan ollut. Parhaaksi valttikortikseen Ada nimeää herttaisen hymynsä.

Ville

22-vuotias sairaanhoitajaopiskelija Ville kuvailee itseään aidoksi, rennoksi ja räiskyväksi luonteeksi. Turussa asuva mies juttelee yöelämässä mielellään vastakkaisen sukupuolen edustajille. Siitä on tullut joskus myös ongelmia, sillä naiset ihastuvat niin helposti.

– Jokainen nainen on kaunis asteikolla 1–10. Mun asteikko voi alkaa siitä nelosesta, ja mä en edes tutustu niihin naisiin 1–3. Se on ihan luonnollista, että sä et edes tutustu ihmisiin, jotka sua ei kiinnosta yhtään, Ville kertoo tutustumisstrategiastaan.

Bile-Dani

Viime syksynä Hottiksissa mielipiteitä herättänyt 25-vuotias Daniel on mukana tälläkin kaudella. Hänen ihannenaisensa ei saa edelleekään olla ”läski eikä liian fiksu, koska liian fiksut on tylsii”. Bile-Dani jaksaa nimensä mukaisesti bilettää vaikka päiväkausia, ja sama meno onkin jatkunut viime syksyn jälkeen.

– Paljon irtosuhteita. Aivan helvetisti yhden yön juttuja, Daniel kehuskelee suosiollaan.

Hottis-Juha

Viime kaudelta tuttu Juha Immonen, 29, jatkaa yhä unelmiensa miehen etsimistä. Juha arvostaa kumppanissa itsevarmuutta ja paksua lompakkoa.

– Mies voisi hemmotella mua pienillä reissuilla, lahjoilla, koruilla, merkkivaatteilla. Luksuksella, Juha toivoo.

Sarja alkaa Nelosella syyskuussa.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Korkeushyppääjä Patrik Sjöberg voitti maailmanmestaruuksia ja olympiamitaleja. 40 vuotta uransa jälkeen Sjöberg hoitaa lapsuutensa traumaa terapiassa.

IS TV-LEHTI: Vuonna 1987 ruotsalainen korkeushyppääjä Patrik Sjöberg (s. 1965) oli huipulla. Hän hyppäsi maailmanennätykseksi 242 senttiä kotiyleisön edessä Tukholmassa ja voitti maailmanmestaruuden Roomassa. Vuonna 1999 päättyneen uransa aikana hän ylsi muun muassa kolmesti olympiamitaleille sekä dominoi sisäratojen EM-kisoja.

Menestysvuosien taustalla oli kuitenkin synkkä salaisuus. Vuonna 2011 Sjöberg julkaisi muistelmateoksen, jossa hän kertoi joutuneensa vuosien ajan seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi.

Hyväksikäyttäjä oli yksi Sjöbergin läheisimmistä ihmisistä: pitkäaikainen valmentaja ja isäpuoli Viljo Nousiainen. Paljastus oli Ruotsissa valtava skandaali, nauttivathan sekä Sjöberg että vuonna 1999 kuollut Nousiainen suurta arvostusta Ruotsin urheilupiireissä.

Asian paljastuminen oli ensimmäinen askel Sjöbergin tiellä kohti mielenrauhaa. Vuonna 2015 hän aloitti terapian käsitelläkseen traumaansa. Tuore ruotsalaisdokumentti Patrik Sjöbergin taakka (Patrik Sjöberg i tearpi, 2017) vie katsojan kolmanneksi pyöräksi Sjöbergin ja psykologi Rebecka Malmin intiimeihin terapiaistuntoihin.

Malmin johdolla Sjöberg avaa lapsuuttaan ja nuoruuttaan, kipeää suhdettaan suomalaiseen Nousiaiseen sekä tapahtumien vaikutusta myöhempään elämään.

Thomas Reckmanin ohjaaman dokumentin sävy on vakava ja rauhallinen. Sosiaalipornoilulle ei anneta onneksi tilaa. Vaikean aiheen takaa pilkistää myös toivoa.

Dokumenttiprojekti: Patrik Sjöbergin taakka, TV1 ma klo 21.30

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00