Uudessa Hottikset-sarjassa yhdeksän sinkkua etsii itselleen vähintään yhtä upeaa kumppania kuin he itsekin ovat.

Syksyllä alkavassa tv-realityssä yhdeksän sinkkua etsii itselleen unelmakumppania. Nelosella 8.9. alkava Hottikset perustuu tanskalaiseen menestysformaattiin For Laekker Til Love (Too Hot for Love). Videolla sinkut kertovat kovista kriteereistään. Moni hottiksista on ollut julkisuudessa jo aiemmin.

Tässä he ovat:

Anni Ikonen

24-vuotias Anni Ikonen on tullut tutuksi Temptation Island Suomi -ohjelman viettelijäsinkkuna. Hän on myös entinen Hymy-tyttö ja vuoden 2012 Miss Bikini -kisaaja.

– Suhtaudun treffeihin niin kuin työhaastatteluun, miehellä on oltava pinkka kunnossa, hyvätuloisesta kumppanista haaveileva Anni kertoo.

Daniel Lehtonen

 

Hieman näköalaa mökiltä #koli #visitkoli #Finland #nature #kaunis #pose #reladani

Kuva, jonka Daniel Lehtonen (@biledanilol) julkaisi

Myös 24-vuotias Daniel Lehtonen nähtiin Temptation Island Suomen viettelijäsinkkuna.

– Joku tykkää pelaa Änärii, mä tykkään pelaa naisia, Daniel sanailee.

Jonna Saari

 

new hair old ? #selfie #sleevetattoo #sidecut #platinumblonde

Kuva, jonka Jonna Saari (@jonnakaroliinas) julkaisi

Jonna Saari, 29, osallistui Big Brotheriin vuonna 2012. Jonna oli myös vuoden 2015 Miss Rock -finalisti.

– Olen sinkku, koska kukaan ei vain kelpaa minulle. Aloitan uuden elämän Helsingissä puhtaalta pöydältä ja nyt aion etsiä työn, asunnon ja miehen, nainen suunnittelee.

Juha Immonen

 

#finnish #hottikset #reality #summer #finland

Kuva, jonka Juha Immonen (@juhaimmonen87) julkaisi

Juha Immonen, 28, on aiemmin kuulunut Johanna Tukiaisen lähipiiriin. Hän etsii miestä, joka ei ole mikään hissukka peräkammarin poika.

– Olen sinkku, koska kukaan ei ole vielä kelvannut minulle. Helsingin homopiirit ovat niin pienet, että kaikki vaihtoehdot on kohta käyty läpi, eikä kukaan ole tarpeeksi hyvä, Juha kertoo.

Martta Siidorov

 

?

Kuva, jonka Martta Jemina Siidorov (@marttajemina) julkaisi

22-vuotias Martta Siidorov on Vantaalta kotoisin oleva mallintöistä ja pr-alan tehtävistä kiinnostunut nuori nainen.

– Miehen on oltava varakas ja menestynyt, mutta laihoista, lyhyistä ja lihavista miehistä en pidä, Martta kertoo mieskriteereistään.

Niko Elfvengren

 

Vikat punpit ennen Ruissia. Turku, I'm coming home.? #hirsimaja #rinta #ojentaja #vatsa #reeni #ruisrock2015 #hereicome

Kuva, jonka Niko Elfvengren (@huururengren) julkaisi

Niko Elfvengren, 28, on juuri Hartolasta Helsinkiin opiskelujen perässä muuttava fysioterapeutti.

– Ei tarvitse olla penaalin terävin kynä, mutta fiksuudesta plussaa. Mikään läski ei saa olla ja ekohipeille ja hipstereille tiukka ei, mies kertoo naismaustaan.

Rosanna Kulju

 

Take me back ?☀️?

Kuva, jonka Rosanna Kulju (@rosannakulju) julkaisi

Vuoden 2015 Miss Helsinki Rosanna Kulju, 23, kisaa tulevana syksynä hengenpelastajan tittelistä Jimin ohjelmassa Martina ja hengenpelastajat.

– En ole vielä tavannut niin täydellistä miestä, että olisin valmis uhraamaan aikaani parisuhteelle. Tiedän tasan tarkkaan, mitä haluan, ja olen osaksi senkin takia sinkku, Rosanna pohtii.

Suvi Vedenpää

 

#hottikset #libertyordeath #nelonen #pink #pinkhair #behindthescenes #tattoo #helsinki #erottaja #park #summer

Kuva, jonka suvivedenpaa (@suvivedenpaa) julkaisi

25-vuotias Suvi Vedenpää on viime vuoden Miss Rock -finalisti. Hän haluaa tatuoidun rokkariäijän.

– Haluan, että mies tulee iskemään minut. Minun ei koskaan tarvitse tehdä aloitetta, Suvi kertoo.

Tommi Riihimäki

 

MR. Promot ;)

Kuva, jonka Tommi Riihimäki (@riihimak1) julkaisi

26-vuotias Tommi Riihimäki muutti äskettäin Tampereelle, "koska naiset loppuivat Hämeenlinnasta kesken". Mallinhommia tekevä Tommi on tuttu vuoden 2012 BB-talosta. Hän on sekä Mr. Turku vuodelta 2013 että tämän vuoden Mr. Finland -kisan kakkonen.

– Tällä lookilla naisten saaminen deiteille ei ole ongelma. Etsin vakavaa parisuhdetta, mutta kukaan ei ole vielä ollut arvoiseni, Tommi kertoo.

Nainen

Tässä ovat Hottikset-sarjan kuumat sinkut, joille ei todellakaan kelpaa ihan kuka tahansa

Ei taas tiedä itkeä vai nauraa - mistä näitä idioottiformaatteja ja niihin tunkevia, julkkiksiksi haluavia tyhjäpää-tyrkkyjä oikein sikiää? Ja kuka haluaa katsella moista soopaa, hirveää ajan tuhlausta... Ja mitä liikkuu ihmisen päässä, jolla on tuollaiset kriteerit puolisolleen eikä itsellä ole tarjota mitään. Huoh. Miten alas voi ihminen vajota? Pelastus on tietty se, että tällaista p.skaa ei ole pakko katsoa.
Lue kommentti

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.