Kuva MTV3
Kuva MTV3

Sami Hedberg ja Juhani "Tami" Tamminen tarjonnevat kauden parhaimmat naurut.

Nyt kimaltaa taas. Tanssii tähtien kanssa alkaa, vaikka oikeasti uuden kauden tositoimiin päästään vasta ensi viikolla.

Täten julistamme uuden suosikkiparin: koomikko Sami Hedberg ja Anna Sainila (kuvassa). Ai miksikö? Samin lanteen liikkuvat sen verran vilkkaasti miehen keikoilla, että luvassa voi olla oikeasti herkullisia tanssihetkiä. Lisäksi mies tarjonnee kauden parhaat naurut - vaikka saattaa olla, että siihen yltää myös Tami Tamminen.

Aivan finaaliin saakka Samin hetkutus ei ehkä riitä. Sinne povaamme Manuela Boscoa, jonka parina tanssii kisan kaksi kertaa voittanut Matti Puro. Myös muotisuunnittelija Mert Otsamo ja Ansku Bergström saattavat yllättää. Vai Mariska ja Aleksi Seppänen?

Tanssii tähtien kanssa,

MTV3 su klo 19.30

Katso kuvat kaikista pareista:

Tässä ovat uudet Tanssii tähtien kanssa -kilpailijat

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen