Tanhupallo hurmasi katsojat jo ensiesiintymisellään Putouksessa. Kuva: MTV3
Tanhupallo hurmasi katsojat jo ensiesiintymisellään Putouksessa. Kuva: MTV3

Näyttelijä Kiti Kokkosen Putous-sketsihahmo Tanhupallo on olemukseltaan suloisen rutistettava, mutta samalla viiltävä yhteiskuntakriitikko. Meistä jokaisesta löytyy ripaus Tanhupalloa, tai ainakin pitäisi löytyä.

  1. Asenne. Suloisen höpsö Tanhupallo on arvaamaton eikä kumartele auktoriteetteja. Hän puhuu silloin, kun haluaa, ei silloin, kun pitäisi. Hän myös puhuu asioista, jotka kokee itselleen tärkeiksi välittämättä siitä, mitä muut ovat niistä mieltä. Tästä mallia!
  2. ”Mulla on kakkahätä.” Unohtakaa eriarvoisuus, Tanhupallo yhdistää herrat ja narrit! Vihdoinkin jotain konkreettista ja henkilökohtaista, johon joka ikinen ihminen pystyy samaistumaan.
  3. Tiara ja tutu. Koska kuka voisi vastustaa prinsessaleikkejä?
  4. Me kaikki olemme Tanhupalloja. Tanhupallo on viaton, hellyyttävä, vaaleanpunainen. Jokainen tuntee tosielämästä ainakin yhden Tanhupallon. Tai oli ehkä sellainen lapsena itse. Salaa meistä jokaisesta löytyy ripaus Tanhupalloa, tai ainakin pitäisi.
  5. Nostalginen muistikuva Munamiehestä. Muistatteko Riku Niemisen ihastuttavan Putous-hahmon vuodelta 2011? Tanhupallo on kuin vuoteen 2018 mimmienergialla päivitetty Munamies: yhtä viaton, lapsenmielinen, lämpöinen, viehättävän yksivärinen ja kirjaimellisesti maanläheinen. 
  6. Yllättävä tarkkanäköisyys. Tanhupallossa piilee viiltävän tarkka yhteiskuntakriitikko, joka osaa tiivistää nykyajan someilmiöt, julkisuushakuisuuden ja hyväksytyksi tulemisen tarpeen minuuttiin. Silti hän tekee sen loukkaamatta ketään. Tanhupallo presidentiksi!

Putous MTV3:lla lauantaisin klo 19.30.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla