Työharjoittelu sairaalassa alkaa, ja epävarma Emily Owens (Mamie Gummer) joutuu heti tositoimiin, kun lapsipotilaan sydän pysähtyy. Kuva: Liv
Työharjoittelu sairaalassa alkaa, ja epävarma Emily Owens (Mamie Gummer) joutuu heti tositoimiin, kun lapsipotilaan sydän pysähtyy. Kuva: Liv

Jännittävät potilaskeissit puuttuvat lähes kokonaan uudesta sairaalasarjasta.

Näyttelijä Meryl Streepillä ja hänen miehellään, kuvanveistäjä Don Gummerilla on neljä lasta. Vanhin, Henry, on tehnyt töitä enimmäkseen muusikkona, mutta on kokeillut siipiään myös näyttelijänä. Nuorimmista tyttäristä Grace on näyttelijä ja Louisa on luonut uraa mallina. Parhaiten lapsista on kuitenkin menestynyt toiseksi vanhin, tytär Mary Willa Gummer, joka tunnetaan nimellä Mamie.

Mamie esiintyi ensimmäisen kerran jo reilun vuoden ikäisenä, kun hän näytteli äitinsä kanssa elokuvassa Sydän karrella. Tosin hän oli mukana salanimellä Natalia Stern, jottei lehdistö olisi saanut vihiä, kenen tytär hän oli.

Aikuisena Mamie on luonut uraa sekä näyttämöllä että elokuvissa ja televisiossa. Äitinsä kanssa hän on näytellyt myös vuonna 2007 elokuvassa Evening.

Nyt alkavassa sairaalasarjassa Mamie Gummer esittää pääosaa, nuorta lääkäriä nimeltä Emily Owens. Sarja yrittää kalastella Greyn anatomian ihmissuhdevesillä, mutta unohtaa, ettei yksikään sairaalasarja toimi ilman kunnon lääketiedejargonia ja kiinnostavia potilaskeissejä. Niitä ei uutuudessa valitettavasti juurikaan nähdä, vaan kyseessä on umpiromanttista huttua.

Miksi ihmeessä pitää sairaalasarjan päähenkilöksi laittaa nuori naisihminen, joka kompensoi ikuista epävarmuuttaan jatkuvalla puheripulilla? Hermo menee minuutissa.

Sääli lahjakasta Mamieta, mutta onneksi sarjaa ei tehty kuin 13 jaksoa.

Emily Owens, Liv ke klo 22.00

Lue myös:

Leffataivaan kestotähdet: Suorapuheinen supertähti Meryl Streep

Ovatko Hilary Swank ja Meryl Streep diivoja? Kollega vastaa

Iina Kuustonen sydänleikkauksessa tv-roolia varten: "Suu loksahti auki, kun ihmisen rintakehä avattiin"