Jessica Uussaaren laulaa illan jaksossa Anna Erikssonin kappaleen. Kuva: Nelonen
Jessica Uussaaren laulaa illan jaksossa Anna Erikssonin kappaleen. Kuva: Nelonen

Nuori kilpailija menetti muutama vuosi sitten neljä lähiomaistaan. Nyt hän tavoittelee unelmaansa.

Tänään The Voice of Finlandissa esiintyy Jessica Uussaari, 19. Hän muutti Raumalta Turkuun musiikin takia.

Jessican elämään on musiikkihaaveiden lisäksi mahtunut suruakin. Muutama vuosi sitten hän menetti neljä lähiomaistaan.

– Neljä vuotta sitten kuoli neljä lähiomaista ja just se ihminen, joka tuki mua musiikin saralla ja vei mua eteenpäin, Jessica kertoo ohjelman insertissä.

Hän laulaa illan jaksossa Anna Erikssonin Kesällä kerran -kapplaeen.

– Sen sanat on niin tosi vahvat. Ihastuin niihin heti. Ne herättävät mussa aika paljon tunteita ja muistoja kanssa, Jessica sanoo herkistyen.

Hän laulaa ohjelmassa laulun juuri tuolle musiikin saralla häntä tukeneelle, kuolleelle omaiselleen.

– Yritän häntä siinä ajatella, että se olis hänelle se kappale.

The Voice of Finland, Nelonen, pe klo 20

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.