Ruotsin Paratiisihotelli-sarja kuvattiin Meksikossa.
Ruotsin Paratiisihotelli-sarja kuvattiin Meksikossa.

Ruotsin Paratiisihotellissa mukana ollut suomalainen Amanda Harkimo yllättyi, miten raskasta ohjelmassa oli olla mukana.

IS TV-LEHTI: Alkoholia ja jatkuvaa biletystä päivästä toiseen yli kuukauden. Tällainen on tosi-tv-kaunotar Amanda Harkimon muistikuva viime vuonna kuvatusta Paratiisihotelli Ruotsi -ohjelmasta.

– Olin ohjelmassa mukana noin kuukauden, ja siellä oli joka päivä juhlat. Se kävi ihan kunnon päälle, ja itselleni tuli viisi lisäkiloa ja hirveä pöhötys, Amanda muistelee.

Paratiisihotellissa ryhmä sinkkuja majoittuu yhteen, ja tavoite on iskeä itselleen kumppani. Jos flaksi ei käy, sinkku joutuu pakkaamaan laukun ja lähtemään. Kaikki keinot ovat sallittuja, sen Amanda tiesi etukäteen.

Hän nousi jopa muutaman kerran otsikoihinkin harrastettuaan talossa seksiä sarjan yhden näkyvimmän henkilön, Robin ”Mos" Anderssonin kanssa.

–  En kadu mitään tekemisiäni, sillä se on vain elämää.

Amanda on kokenut tosi-tv-tähti, joka muistetaan ohjelmista Martina ja hengenpelastajat, Viidakon tähtöset ja Big Brother.
Amanda on kokenut tosi-tv-tähti, joka muistetaan ohjelmista Martina ja hengenpelastajat, Viidakon tähtöset ja Big Brother.

Amanda on kokenut tosi-tv-tähti, joka muistetaan ohjelmista Martina ja hengenpelastajat, Viidakon tähtöset ja Big Brother.

– Paratiisihotellissa pelailu oli sata kertaa pahempaa kuin etukäteen luulin. Eikä se edes välity katsojille. Se oli henkisesti tosi raskasta.

– Hetkeäkään ei voinut ottaa rauhassa aurinkoa, kun jatkuvasti piti seurata, kuka menee supisemaan kenenkin kanssa. Aika paljon siellä joutui valehtelemaan, ja se oli raskasta. Kokemus oli tosi rankka, sillä se sekoitti mielen. Olin ihan lopussa pari viikkoa, kun pääsin kuvauksista kotiin.

Paratiisihotelli Ruotsi, Nelonen klo 23.20 

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

 

 

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.