Taylorin lasten isä on parhaillaan vankilassa.
Taylorin lasten isä on parhaillaan vankilassa.

Kolme nuorta naista on vaikea päätöksen edessä utahilaisessa adoptiokeskuksessa.

IS TV-LEHTI: Kandice, 23, on jo kahden lapsen äiti, entinen prostioitu ja huumeaddikti. Taylorillakin, 19, on entuudestaan vajaan vuoden ikäinen tytär, ja lasten isä on vankilassa. Yhden lapsen äidin Lindsayn, 22, uusi raskaus sai alkunsa lääketokkurassa.

Dokumentti seuraa nuorten naisten elämää vaikean päätöksen edessä utahilaisessa adoptiokeskuksessa. Olisiko minusta vielä vanhemmaksi vai ei? 

FriiD: Pidänkö lapseni? Frii klo 18.25

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä. 

 

Niin helppoo

Tänään tv:ssä: Tämä dokumentti ei jätä taatusti kylmäksi

Örmy kirjoitti: Ei mutta kuulkaas nyt, kun he vahvoina naisina päättävät voittaa ongelmat ja selviytyä. Kyseessä on nuorten naisten henkinen voimannäyte. Ei ole helppoa olla olematta päihdeongelmainen horo jolla on paskoja suhteita paskojen ihmisten kanssa. Mutta on ilmeisen helppoa pilkata huono-osaisia nuoria tyttöjä?
Lue kommentti

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.