Heroes kertoo eri puolilla maailmaa asuvista tavallisista ihmisistä, jotka huomaavat omaavansa yliluonnollisia kykyjä. Kuva: Kutonen
Heroes kertoo eri puolilla maailmaa asuvista tavallisista ihmisistä, jotka huomaavat omaavansa yliluonnollisia kykyjä. Kuva: Kutonen

Supersankaribuumin käynnistäneen Heroesin tarina saadaan vihdoin päätökseen, kun sarjan jatko-osat valmistuvat.

Heroes-sarja oli tavallaan hieman edellä ajastaan, sen viimeinen kausi nähtiin vuonna 2010, kun suurin supersankaribuumi oli vasta alullaan.

Sittemmin esimerkiksi Foxilla pyörivä S.H.I.E.L.D. Agentit on hyödyntänyt aivan samaa ideaa. Heroes kertoo siis tavallisista ihmisistä, jotka löytävät itsestään supervoimia. Sarjan kuluessa he alkavat pikkuhiljaa yhdistää voimiaan samalla, kun hallitus pyrkii löytämään ja kontrolloimaan heitä.

Nyt on oiva hetki katsoa koko satsi uudelleen, sillä tänä vuonna sarjaan valmistuu 13-osainen jatko-osa ja tarina saadaan vihdoin päätökseen.

Heroes nosti tähteyteen erityisesti kaksi näyttelijää: lehtien palstoilla tiuhasti esiintyvän Hayden Panettieren, joka nähtiin pääosassa myös sarjassa Nashville, sekä sarjan pahista esittäneen Zachary Quinton, joka on sittemmin nähty uusien Star Trek -leffojen Spockina. Viimeksi hän vilahti Girls-sarjan uusissa jaksoissa.

Heroes, Kutonen klo 22.00

Lue myös:

Ihanan arkista menoa – näin Nashville-sarjan tähti söpöilee vauvansa kanssa

Tämän sarjan päätösjaksoa kannattaa odottaa

Tällainen on Perilliset -tv-sarjan Trine ”Gro” Dyrholm