Kemia uhkaa puuttua peliin, kun pitkäaikaiset ystävät Ashton Kutcher ja Natalie Portman päätyvät puolivahingossa lakanoiden väliin. Kuva: Nelonen
Kemia uhkaa puuttua peliin, kun pitkäaikaiset ystävät Ashton Kutcher ja Natalie Portman päätyvät puolivahingossa lakanoiden väliin. Kuva: Nelonen

Hurmurinäyttelijä Ashton Kutcher rakastuu ystäväänsä illan äitelässä elokuvassa – ties kuinka monennen kerran.

Kuinkahan monta kertaa Ashton Kutcher on näytellyt miestä, joka rakastuu pitkällisen jahkailun ja väärinkäsitysten jälkeen ystäväänsä. Oikea luku on varmasti lähempänä kahtakymmentä kuin nollaa.

Näin ystävien kesken (2011) lisää sitä taas yhdellä. Elokuvaa kuvaillaan ”raikkaaksi”, ehkä siksi, että naispääosaa näyttelee Natalie Portman. Häntä pidetään Hollywoodissa älykkönä, joka ei yleensä hömppää tee. Tai siksi, että leffassa on pitkähkö ja ilmeisesti rohkeana pidetty kuukautisiin perustuva ”hassuttelu”.

Romanttiset komediat kertovat meille ihmissuhdeopetuksia, joista toistuvimmat ovat, että miehen on muututtava sellaiseksi kuin nainen haluaa, miehet ja naiset eivät voi olla ystäviä keskenään ja pelkkä panosuhde muuttuu kuitenkin loppuelämän kestäväksi rakkaudeksi.

Näihin opetuksiin kannattaa tietysti suhtautua suurella varauksella.

Jos jotakin hauskaa tähän nyt etsisi, niin samana vuonna valmistui hyvin samantyylinen kaveripaneskeluelokuva Vain seksiä, jonka pääosanäyttelijä Mila Kunishan seukkailee nykyään Kutcherin kanssa.

Näin ystävien kesken, Nelonen klo 22.00

Lue myös:

Ashton Kutcher törmäsi yllättävään vaippaongelmaan

Soma idea! Ashton Kutcher ja Mila Kunis keksivät omaperäisen tavan säilöä vauvamuistot

Ashton Kutcher ja Mila Kunis paljastivat tyttärensä nimen