Satuhäiden päätösjaksossa otetaan selvää, mitä kuuluu takavuosien puhutuimmille pareille kuten Hennalle ja Kimille. Kuva: Yle Kuvapalvelu
Satuhäiden päätösjaksossa otetaan selvää, mitä kuuluu takavuosien puhutuimmille pareille kuten Hennalle ja Kimille. Kuva: Yle Kuvapalvelu

Satuhäiden kausi on taas ohi. Illan jaksossa päivitetään ikimuistoisimpien parien kuulumiset.

Suosittu Satuhäät-sarja päättyy samanlaiseen jaksoon millä se alkoikin, eli kauden lopuksi katsotaan, mitä kuuluu muutamalle edellisten kausien hääparille.

Mahtavinta on se, että mukana ovat Haapajärvellä vihityt Jani ja Marjo, joiden häissä morsiamen puolen suku mökötti koko juhlien ajan tupakkateltassa. Häistä riitti muutenkin jälkipolemiikkia, sillä harvinaisen moni katsoja löysi niistä kritisoitavaa. Aviopari kertoo muistelujaksossa, että kritiikin kohteeksi joutuivat jopa juhlissa tarjotut perunat ja salaatinkastike. Koska elettiin aikaa ennen somea, palautetta tuli enimmäkseen postikorteilla ja kirjeillä.

Muistelujaksossa nähdään myös Uspenskin katedraalissa vihityt Henna ja Kimi, joiden häät ristittiin sosiaalisessa mediassa tuhkimotarinaksi. Vaatimattomissa oloissa kasvanut Henna sai rikkaiden appivanhempien ansiosta toivomansa prinsessahäät ja häämatkan. Vihkimisen jälkeen pariskunta on rakentanut hulppean talon ja saanut perheenlisäystä.

Carolina ja Viljami odottivat häitään järjestellessään esikoistaan. Mustahiuksinen muusikkosulhanen on kokenut muutamassa vuodessa melkoisen muodonmuutoksen.

Hyvin on katsojilla varmasti mielessä myös Hangossa vihityt Johanna ja Kim, joiden häihin liittyi myös sukudramatiikkaa: viimeiseen asti oli epäselvää, osallistuuko sulhasen perhe lainkaan juhliin. Johanna ja Kim ovat jatkaneet erikoista menoaan. He muun muassa myivät muutama vuosi sitten koko omaisuutensa ja vaihtoivat maisemaa.

Satuhäät, TV2 klo 21.00

Lue myös:

Eivät osanneet päättää, millaiset häät haluavat – pariskunta menee naimisiin 38 kertaa

Yle: Parisuhdekursseja annetaan häälahjaksi

10 kuuminta uutta häätrendiä maailmalta