Nyt on kuumaa! Michael Douglas ja Kathleen Turner viidakossa.
Nyt on kuumaa! Michael Douglas ja Kathleen Turner viidakossa.

Megamenestykseen noussut kasarielokuva tekee pilaa Indiana Jones -klassikoista.

IS TV-LEHTI: Robert Zemeckisin romanttisessa toimintakomediassa Vihreän timantin metsästys ollaan hieman epämääräisesti kadonneen aarteen jäljillä. Kathleen Turner ja Michael Douglas seikkailevat konnien ja krokotiilien keskellä Etelä-Amerikassa. Douglasin tuottamassa seikkailussa tehdään kevyttä pilaa tuolloin kovassa huudossa olleista Indiana Jones -elokuvista.

Douglasin näyttelemää Jack Coltonia voi pitää ironisena versiona Harrison Fordin sankarirooleista. Päähenkilö on kuitenkin nainen: Turnerin tulkitsema menestyskirjailija Joan Wilder. Kun Joan joutuu lähtemään Kolumbiaan pelastamaan kidnapattua sisartaan kuin omien viihdekirjojensa kuvitelmissa, nynny nainen kaunistuu silmissä ja muuttuu itsenäiseksi, pelottomaksi.

Zemeckis osaa hommansa: sarjakuvamainen Vihreän timantin metsästys on sujuva ja pikkuhauska viihdepläjäys.

Vihreän timantin metsästys, Sub klo 21.00

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.
 

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.