Eikä Ystävänpäivä-elokuvan päätähdissäkään ole säästelty: ruutuun astelee valikoima staroja Hollywoodin huipulta.

Pretty Womanin ohjaaja Garry Marshall sulloo yhteen elokuvaan ainakin kymmenen romanttisen komedian tarinat ja juonenkäänteet. Henkilöitä on pari tusinaa, ja suurinta osaa näyttelevät suuret starat Hollywoodin huipulta. Mukana ovat muun muassa Ashton Kutcher, Julia Roberts, Jennifer Garner, Jessica Alba, Bradley Cooper, Patrick Dempsey, Jamie Foxx ja Shirley MacLaine.

Niin kuin tällaisiin ensemble-elokuviin kuuluu, alun perin erillisiltä näyttävät tarinat alkavat pikkuhiljaa liittyä toisiinsa yllättävilläkin tavoilla. Jonkinlaiseksi punaiseksi langaksi nousee tällä kertaa Ashton Kutcherin esittämän kukkakauppiaan ja hänen parhaan ystävänsä, Jennifer Garnerin esittämän opettajan, tarina. Kukkakauppiaalla on Valentine's Dayn aikaan tietysti kiire, ja opettaja taas odottaa jotakin ratkaisevaa askelta komealta lääkäriltä, jonka kanssa seurustelee.

Forrest Gumpin mielestä elämä on kuin suklaarasia, mutta tällainen leffa se vasta kuin suklaarasia onkin! Naposteltavaa riittää, mutta jälkeenpäin on vaikea muistaa, miltä mikäkin konvehti maistui.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ystävänpäivä, Sub ma klo 21.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla