Kiekkohuuma alkaa! Antero Mertarannan hehkutuksia kuullaan pääosin maksukanavan puolella. Kuva: MTV3
Kiekkohuuma alkaa! Antero Mertarannan hehkutuksia kuullaan pääosin maksukanavan puolella. Kuva: MTV3

Lätkän MM-kisat alkavat tänään. Me Naiset listasi hoteimmat pelaajat, joita kannattaa pitää silmällä.

Jääkiekon MM-kisat pelataan tänä vuonna Tsekissä. Suomen kanssa samassa alkusarjassa vääntävät Venäjä, USA, Slovakia, Norja, Valko-Venäjä, Slovenia ja Tanska.

Eli joukkueita on kisoissa taas kuin meren mutaa, ja tylsiä alkusarjamatseja joutuu katsomaan viikkokaupalla, ennen kuin mitään jännää tapahtuu.

Kaikki Suomen matsit näkee perus-Maikkarilta ja selostajana on yleensä Mika Saukkonen. Välillä tosin kuullaan myös Antero Mertarantaa, joka pääasiassa selostaa maksukanavan puolella.

Me Naiset valitsi Suomen MM-joukkueesta TOP 5 komeinta pelaajaa. Oletteko samaa mieltä?

1. Tuomo Ruutu

2. Pekka Rinne

3. Sami Lepistö

4. Topi Jaakola

5. Jarkko Immonen

PS: Vuoden 1995 mestaruudesta on 20 vuotta! Sitä pitää siis TAAS muistella.

Jääkiekon MM-kisat, MTV3 pe klo 17.05

Elävä arkisto: Ihanaa, Leijonat, Teema ti 5.5. klo 21.50

Lue myös:

Teemu Selänteen Eetu-poika on kuin ilmetty isänsä 27 vuotta sitten

Miesten jääkiekossa palkittu Noora Räty: Näin nainen pärjää miesvaltaisella alalla

Itkeminen on nykyaikaa – katso mallia miesurheilijoilta

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen