Nuorille vanhemmille tuli kiire perustaa yhteinen koti, kun Marianne huomasi olevansa raskaana. Kuva: Liv
Nuorille vanhemmille tuli kiire perustaa yhteinen koti, kun Marianne huomasi olevansa raskaana. Kuva: Liv

Marianne Kallio luuli, ettei voi tulla raskaaksi, mutta tuore suhde saikin nopeasti yllättävän käänteen.

Tänään nähtävästä Toisenlaisten äitien jaksosta ei yllättäviä käänteitä puutu – niitä on seurattu jo mediassa, ja jakso kokoaa tarinan yhteen.

Kohujulkkiksena tunnettu Marianne Kallio, 21, tuli raskaaksi vain kuukauden seurustelun jälkeen. Hän luuli, ettei voi saada lapsia, koska on sairastanut aiemmin kohtutulehduksen.

Sairaudet varjostavat Mariannen odotusta, ja tuoreessa suhteessakin on omat haasteensa. Mariannesta ja räppärin urasta haaveilevasta Teemusta tulee kuitenkin lopulta onnellisia tyttövauvan vanhempia. Marianne kertoo pelänneensä, että mies lähtee lätkimään, kun lapsi syntyy – hän on nähnyt niitä tarinoita jo television teiniäitiohjelmissa.

– Pelkäsin, etten saa mitään apua lapsen hoidossa, mutta se menikin näin helposti, Marianne kehuu jaksossa.

Kuitenkin päivä ennen ristiäisiä, Viivi-vauvan ollessa kahdeksan viikon ikäinen, pari eroaa riidan seurauksena.

– Ristiäispäivä oli kuin oltaisiin oltu hautajaisissa, Marianne kuvailee ohjelmassa.

Vaikka Marianne kuvailee luottamuksen menneen, pari kuitenkin löytää yhteisen sävelen ja päättää jatkaa yhtenäisenä perheenä.

– Me ollaan just sellaiset vanhemmat kuin tämä pieni tarvitsee, Marianne toteaa.

Toisenlaiset äidit, Liv ke 21.10. klo 21.00.

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.