Ravintola Savoyn keittiöpäällikkö Kari Aihinen etsii keinoja, miten raumalainen Antti löytäisi kipinän terveelliseen ruoanlaittoon. Kuva: MTV3
Ravintola Savoyn keittiöpäällikkö Kari Aihinen etsii keinoja, miten raumalainen Antti löytäisi kipinän terveelliseen ruoanlaittoon. Kuva: MTV3

Liian monet suomalaiset mussuttavat mauttomia ja epäterveellisiä valmismössöjä. Onneksi Kari tulee ja pelastaa.

Uusavuttomuus-realityillä on nyt kova tilaus. On Super-Marjoja ja mummoja, jotka tulevat siivoamaan ja opettamaan lastenhoitoa, Juttaa, joka opettaa syömään ja sitten tietysti Kari Aihinen, joka tulee nyt uudella kaudella opettamaan, miten kotona laitetaan ruokaa.

Ohjelman alkutunnarissa maalataan kaamea kuva suomalaisten syömisestä. Sen mukaan ”kukaan” ei enää syö kotiruokaa yhdessä, vaan kaikki mussuttavat valmismössöjä omien ruutujensa ääressä. No, todellisuus ei ehkä ole ihan tuollainen.

Ensimmäisessä jaksossa turkulainen Kari panee raumalaisen Antin syömiset kuntoon. Antti on ravintolapäällikkö, joka vetää kotona pelkkää roskaruokaa ja pakastepitsaa.

Kaappaus keittiössä, MTV3 klo 21.00

Lue myös:

Kaappaus keittiössä -ohjelman Kari Aihinen: ”Uskon voin ja suolan voimaan”

Himottavatko herkut? Ratkaise asia tällä yksinkertaisella menetelmällä

Näin teet roskaruuasta terveellistä – katso 6 herkullista reseptiä