Japanissa penistä juhlitaan koko perheen voimin.
Japanissa penistä juhlitaan koko perheen voimin.

Joissakin maissa järjestetään jopa penisfestivaaleja, paljastaa Teeman seikkaperäinen tiededokumentti. 

IS TV-LEHTI:  Yle Teemalla on meneillään seksiohjelmien kuukausi. Siihen kuuluu tietenkin myös seikkaperäinen dokumentti peniksestä. 

Tietynlainen humoristisuus värittää Sofian Khanin kirjoittamaa ja ohjaamaa dokumenttia alusta loppuun asti. Peniksen historiaa ja sen asemaa eri kulttuureissa käydään läpi biologisesti, historiallisesti sekä nykyajan ilmiöitä kartoittaen. Penispatsaita palvotaan muun muassa hindutemppeleissä.

Dokumentissa vieraillaan Japanissa ja Kreikassa riehakkailla penisfestivaaleilla, jossa miehet, naiset ja perheetkin juhlivat yhdessä.

Totta kai aiheena on myös peniksen koko. Tavalliset miehet kertovat koon vaikutuksesta elämäänsä, ja eräs haastatelluista tunnustaa haluavansa peniksenpidennysleikkaukseen. Tässä dokumentti muuttuu kuin tosi-tv-ohjelmaksi, jossa kerrotaan muodonmuutoksista sekä näytetään ennen ja jälkeen -kuvat. Leikkauksen jälkeinen lyhyt haastattelu on mielenkiintoinen. 

Tiededokumentti: Penisdokumentti, Teema klo 21.00

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

 

 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00