Paula Koivuniemi ja muut eturivin artistit saapuvat Jarkko Tammisen vieraiksi. Kuva: Nelonen
Paula Koivuniemi ja muut eturivin artistit saapuvat Jarkko Tammisen vieraiksi. Kuva: Nelonen

Mikä on ensimmäinen ajatus Jarkko Tammisen omasta tv-ohjelmasta? Ainakin kaikilla niillä, jotka ovat nähneet miehen huikean Stars Show’n ensimmäinen ajatus on: no jo oli aikakin!

Big Bang, eli alkuräjähdys, on tiedemiesten nimitys sille hetkelle, kun nuppineulanpään kokoinen, tiheä massa materiaa räjähti ja maailmankaikkeus sai alkunsa.

Ihan niin suureellisesta tapahtumasta ei ole kyse Jarkko Tammisen show’ssa, mutta aika lailla sekin räjähtää ja kamaa lentelee ympäriinsä. Ihan kaikki osiot eivät ole kirkkaana loistavia aurinkoja, vaan mukaan mahtuu vähäpätöisempiä taivaankappaleita ja melkoista avaruusromuakin, mutta kokonaisuus on kuitenkin viihdyttävä.

Big Bang on siis keskusteluohjelma, sketsiohjelma, musaohjelma ja osin piilokamerakin kaikki samassa paketissa. Vähän tuntuu siltä, että kun formaattia on istuttu ideoimassa, kaikki on päätetty toteuttaa, mitä ikinä on keksitty. Studiossa nähdään useita vieraita ja lukuisissa inserteissä vielä puolet lisää. Runsaudensarviefekti toimii, mutta suoraan sanottuna vähempikin riittäisi.

Imitaattorina Tamminen on omaa luokkaansa eikä ole ihme, että nämä osuudet ovat show’n kirkkaita helmiä. Ensimmäisessä jaksossa nauratti erityisesti Juhani Tammisen ja Sara Siepin kiekkostudio.

Hauskaa, että saatiin näin loppukevääseen vielä uutta viihdettä!

Big Bang, Nelonen klo 20.00

Lue myös:

Pirjo Heikkilä koomikkokollegastaan: ”Olin kuullut, että se on adhd ja maanis-depressiivinen”

Tähdet, tähdet -ohjelman Roope Salminen: ”Tämä on elämäni tärkein kevät”