Shirleyllä ja Hindalla ei ole aikomustakaan jäädä eläkkeelle.
Shirleyllä ja Hindalla ei ole aikomustakaan jäädä eläkkeelle.

Sähköskoottereilla liikkuva mummoduo haluaa päästä perille taloudellisen taantuman syistä.

IS TV-LEHTI: Rempseät isoäidit, 90-vuotias Shirley ja 84-vuotias Hinda, ovat huolissaan Yhdysvaltojen taloudesta. Useimmat vanhukset tyytyisivät päivittelemään maailman menoa, mutta se ei tälle vauhtikaksikolle riitä. He päättävät selvittää, mistä taloudellisessa taantumassa oikein on kyse ja mitä sille voisi tehdä. 

Sähköskoottereilla liikkuva mummoduo tapaa talouseksperttejä oppiakseen ymmärtämään ongelmaa. Kaksikko haluaa tietää, miksi talousvaikuttajat paasaavat amerikkalaisille talouden kasvun tärkeydestä, ja kuinka kauan talouskasvu voi ylipäätään jatkua ilman luonnonvarojen kuluttamista loppuun. 

Seattlelaiskaksikon projekti huipentuu New Yorkin matkaan. Shirley pistää talousvaikuttajille jauhot suuhun pomppaamalla puhujankorokkeelle kesken Wall Street -kihojen juhlaillallisten.

Teräsmummot on hykerryttävä, älykäs ja kauniisti kuvattu elokuva. Se on sympaattinen tarina ystävyydestä ja vanhenemisesta.

Dokumenttiprojekti: Teräsmummot, TV1 klo 21.30

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00