Krista Kosonen (Saara) ja Miina Maasola (Susanna) ovat Toisen kanssa -sarjan siskokset.
Krista Kosonen (Saara) ja Miina Maasola (Susanna) ovat Toisen kanssa -sarjan siskokset.

Toisen kanssa -sarjan henkilöt tuntuvat aidoilta, ja elämä heittelee heitä juuri niin kuin meitä kaikkia.

Nyt katsojia hemmotellaan: kaksi upeaa kotimaista draamasarja-avausta samalla viikolla! Kakkosen Toisen kanssa on Nymfeihin ja pari viikkoa sitten alkaneeseen Mustiin leskiin verrattuna arkinen, mutta pelkästään hyvällä tavalla. Sen henkilöt tuntuvat oikeilta, ja elämä heittelee heitä juuri niin kuin meitä kaikkia.

Päähenkilö Saara (Krista Kosonen) on töissä lastensuojelussa ja haluaisi yli kaiken oman lapsen miehensä Toukon (Mikko Leppilampi) kanssa. Ensimmäinen jakso käsitteleekin pitkälti lapsettomuutta koskettavalla ja hauskallakin tavalla, kunnes jakson lopuksi tarina saa ihan uuden käänteen. Myös Saaran työkuvioilla on sarjassa iso osa.

Marika Kuortin kirjoittama ja Lauri Nurksen ohjaama sarja on jouhevaa ja toimivaa työtä. Se ei selittele tai junnaa, vaan tarjoaa oivalluksia ja tunteita. Mahtava Krista Kosonen ottaa roolistaan irti huumoria silloinkin, kun Saaran tilanteessa ei ole mitään nauramista. Pakko katsoa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sarja muuten jäi hiljattain auto-onnettomuudessa menehtyneen Miina Maasolan viimeiseksi työksi. Hän esittää Saaran siskoa Susannaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toisen kanssa,

TV2 ke klo 21.00

Lue myös:

Mikko Leppilampi: "Miina Maasola oli niin hyvä Toisen kanssa -sarjassa"

Sisältö jatkuu mainoksen alla