Viimeisessä jaksossa asetelmat ovat jo selvät, ja kuten arvata saattaa, hyvis-pahis-akseli on kääntynyt jotakuinkin päälaelleen.

Panttivankien kaksi viimeistä jaksoa ei jätä kylmäksi ketään, joka on seurannut sarjan uskomattomia kiemuroita nyt monen viikon ajan.

Ensimmäisestä jaksosta jäi aikoinaan aika hämmentynyt olo: miten ihmeessä tekijät aikovat pyöritellä ilmiselvästä asetelmasta kokonaisen kauden? Kuinka monta kertaa presidentin leikkausta voisi siirtää ja millä tekosyillä? Kuka on oikeasti hyvis ja kuka pahis? Näihin kysymyksiin oli helppo jäädä koukkuun. 

Viimeisessä jaksossa asetelmat ovat jo selvät, ja kuten arvata saattaa, hyvis-pahis-akseli on kääntynyt jotakuinkin päälaelleen. Finaalissa päästään vihdoin leikkauspöydän ääreen presidentin kanssa. Ketkä jäävät henkiin, kenen kohtalo on kuolla?

Sarjaa Jenkeissä lähettävä CBS-kanava muuten kutsuu tätä kauden päätösjaksoa nimenomaan KAUDEN päätösjaksoksi. Vaikka voi olla vaikea kuvitella, miten tästä jatkaa, Panttivankien tekijät jos ketkä saattavat selvitä siitäkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Panttivangit,
MTV3 ma klo 21.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla