Noora Karman tunnin mittaiset jaksot vyöryttävät ruutuun kiitettävän monta temppua per jakso.
Noora Karman tunnin mittaiset jaksot vyöryttävät ruutuun kiitettävän monta temppua per jakso.

Aikaisemmin hieman teennäiseltä vaikuttanut mentalisti Noora Karma paljastuu omassa ohjelmassaan huippuesiintyjäksi.

Putouksen puolentoista miljoonan katsojan ohjelmapaikan Maikkarin lauantai-illassa ottaa nyt haltuunsa taikuri Noora Karma, eikä tarvitse olla kummoinenkaan mentalisti, jos ennustaa, että tämäkin ohjelma löytää katsojansa ja aiheuttaa omat kohunsa.

Noora Karmaa on aiemmin nähty televisiossa muiden ohjelmien yhteydessä, kuten kaatamassa poliitikko Ilkka Kanervan Linnan juhlien jatkoilla. Niissä hän on vaikuttanut taitavalta, mutta hieman teennäiseltä ja mahtipontiselta. Omassa ohjelmassaan Karma sen sijaan ui kuin kala vedessä ja paljastuu sekä huippuesiintyjäksi että huipputaikuriksi.

Tai ei kai Karman temppuja oikein voi edes taikuudeksi kutsua. Itse hän kutsuu niitä illuusioiksi. Karman tai Criss Angelin tapaisen mentalistit ovat uuden ajan taikureita, jotka vievät ammatin ihan uusiin sfääreihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ennen vanhaan temppu oli selkeästi temppu ja jälkeenpäin katsoja mietti vain, kuinka se tehtiin. Karman illuusiot ovat kokonaisvaltaisia elämyksiä, jotka tunkeutuvat ihmisen mieleen ja tunteisiin ja jättävät täysin hämmentyneen olon ja joukon isoja kysymyksiä: Mitä ihmettä tapahtui? Oliko se totta? Onko tuolla ihmisellä oikeasti yliluonnollisia kykyjä? Kyseessä on todellakin täysin kansainvälisen tason juttu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mentalisti Noora Karman tunnin mittaiset jaksot vyöryttävät ruutuun kiitettävän monta temppua per jakso. Katsoja ehtii tuskin toipua edellisestä yllätyksestä, kun leuka loksahtaa järkytyksestä auki uudelleen. Avausjakson päätempussa Karma yrittää pysäyttää sydämenlyöntinsä ja vierailla tuonpuoleisessa. Emme kerro miten kävi, mutta kerrottakoon se, että tässäkin tempussa toistuu ohjelman ehdoton hyvä puoli: tapahtumat viedään tarpeeksi pitkälle. Hui!

Mentalisti Noora Karma,

MTV3 la klo 20.00

Lue myös:

Noora Karman suhdekriisi: "Tunteet ovat heitelleet jo monta vuotta"

Kohutaikuri Noora Karma: "Kotona haluaisin taikoa vaatteet kaappiin" 

Sisältö jatkuu mainoksen alla