Heikki Lampela ja Danita Westphal. Kanava on etukäteen mainostanut, että Tavallista elämää -ohjelmassa seurataan, miten Heikki Lampela löytää uuden rakkauden hoitaessaan valtakunnan puhutuinta oikeusjuttua Timo Räty vs. Hilkka Ahde.
Heikki Lampela ja Danita Westphal. Kanava on etukäteen mainostanut, että Tavallista elämää -ohjelmassa seurataan, miten Heikki Lampela löytää uuden rakkauden hoitaessaan valtakunnan puhutuinta oikeusjuttua Timo Räty vs. Hilkka Ahde.

TV5:n uutuussarja Tavallista elämää on eräänlainen julkkisten Iholla. Heikki Lampela oli etukäteen tylsin hahmo, mutta yhtäkkiä hänestä tulikin se, jota odottaa ehdottomasti eniten.

TV5:n uutuussarja Tavallista elämää on eräänlainen julkkisten Iholla. Siinä seurataan kuuden suomalaisen julkisuudesta tutun ihmisen arkea ja juhlaa paljolti heidän itsensä kuvaamina. Videopäiväkirjaa siis luvassa.

Mukana sarjassa ovat asianajaja Heikki Lampela, malli ja vaatekauppias Susanna Penttilä, fitness-aviopari Niko Nousiainen ja Sofia Ruusila sekä 69 Eyes -bändin jäsenet Jussi 69 ja Jyrki 69.

Kun osallistujasakki ensi kertaa julkaistiin, se ei tehnyt suurtakaan vaikutusta. Lampelasta kukaan ei tiennyt mitään, Penttilästä taas Viidakon tähtösten ja monen muun ohjelman jäljiltä liikaakin. Nousiainen on nähty BB-talossa kahdellakin kaudella, ja hänen vaimonsa oli tuttu lähinnä toisten ihmisten ulkomuotoa arvostelleena kuntosaliasiakkaana. Rokkarit ovat kiinnostavia, mutta kaksi samasta bändistä? Miksi?

Me Naisten taannoinen haastattelu Lampelasta muutti asetelmat. Etukäteen tylsimmästä hahmosta tuli se, jota nyt odottaa ehdottomasti eniten. Sarjan ensimmäinen jakso on eräänlainen pitkä mainos, hajanainen kokoelma, josta ei vielä saa kummoistakaan kuvaa tulevasta, mutta Lampelaan kohdistuvat odotukset se ehtii jo lunastaa. Kyseessä on todellakin jännä tyyppi, ja myös hänen tuore naisystävänsä Danita Westphal herättää varmasti tunteita ja keskustelua.

Hullummalta eivät vaikuta itse asiassa muutkaan päähenkilöt. Susanna Penttilä ei salaile suhdettaan 23-vuotiaaseen poikaystäväänsä Ronnie Roosiin, ja Nikon ja Sofian arki on itsensä rääkkäämistä ja kuria. Sori vaan kuntoilevat rokkikukot, esittelyjakson perusteella te olette joukon tylsimmät.

Tavallista elämää,

TV5 ma klo 19.00

Lue myös:

Heikki Lampela: "Naisesta pitää löytyä enkelin ominaisuuksia"

Tiesitkö tätä Suomen tunnetuimmasta rikosasianajajasta?

Susanna Penttilä ja Ronnie Roos: "Ikäeromme hiertää keski-ikäisiä miehiä"

Jussi69 Tavistestissä

Tänään Vain elämäässä nähtiin viimeinen artistipäivä. Sanni ja Cheek olivat kovia, mutta kuka oli sinun suosikkisi?

Tänä iltana nähtiin kauden viimeinen artistijakso Vain elämää -ohjelmasta. Jaksossa Kaija Koo puhui harvinaisen avoimesti elämästään, kuten järkyttävästä äidin huolesta ja antropofobiasta eli ihmispelosta. Mutta ennen kaikkea jaksossa kuultiin monia isoja hittejä. Kaksi oli ylitse muiden: Cheekin versio Surulapsi-biisistä ja Sannin versio Kuka sen opettaa -kappaleesta. Ja molemmista tulee takuuvarmasti hittejä.

Kuuntele esitykset kokonaan tästä.

Sanni: Kuka sen opettaa

Ennen esitystä Sannia jännitti, miten Kaija suhtautuu siihen, että hän teki biisistä täysin omannäköisensä.

– Halusin kanavoida biisissä sellaista voimaannuttavuutta, koska kaikki me käydään näitä juttuja läpi, Sanni mietti esitystä.

Sanni oli sen veran innossaan kappaleesta, että innostui tanssimaan esityksensä aikana pöydällä – ja sai muutkin artistit nytkymään.

”Omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan.”

Kaija ja Cheek kehuivat Sannia esityksen jälkeen, miten hienosti hän päivitti biisin.

– Tämä biisi osui mulla sellaiseen elämäntilanteeseen, kun omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan. Tuli se lapsen huoli, että mitenköhän nämä pärjää. Se on ollut mulle vaikeakin paikka, Sanni kertoi.

Cheek: Surulapsi

Cheekin valinta oli Surulapsi. Räppäri sanoitti kappaleen uusiksi ja kertoi, että hän teki siitä isä-poika-kappaleen.

”Olen aina halunnut ansaita faijan kunnioituksen.”

– Olen aina halunnut täyttää toiveet ja ansaita vanhempien ja varsinkin faijan kunnioituksen. Meidän viimeinen puhelu oli, kun faija sanoi, että mä oon ylpee susta. Se on aika levollinen juttu, mutta silti, en koskaan halunnut olla se surulapsi, Cheek kertoi.

Kaija liikuttui Cheekin avoimesta ja voimakkaasta tulkinnasta.

– Aina kun sä vedät, olet niin rehellinen! Se on kova juttu, Kaija kehui esityksen jälkeen.

Oliko Sannin tai Cheekin veto sinun suosikkisi – vai joku muu? Äänestä!

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin. Ensi viikolla Vain elämäässä nähdään Encore-jakso, jossa artistit saavat valita biisin kaikista maailman kappaleista.

Kysely

Mikä biisi oli suosikkisi Kaija Koon Vain elämää -päivänä?

Uusissa jaksoissa juontaja Sofia Rågenklint saa vetoavukseen koomikko Anders ”Ankka” Johanssonin.

IS TV-LEHTI:  Eläinmaailman moninaisuutta tarkasteleva ruotsalainen tietopaketti Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa (Djursjukhuset, 1997–) jatkuu keväällä 2016 valmistunein jaksoin. Visuaalisestikin runsas sarja tutustuu eläinlääkärien työn monipuolisuuteen sekä Ruotsissa että kauempana. Tämän kauden eksoottinen kohde on eteläinen Afrikka.

Uusissa jaksoissa juontaja Sofia Rågenklint saa vetoavukseen koomikko Anders ”Ankka” Johanssonin, joka juontaa sarjaa vuoden 2008 jaksoista tutulla hurtilla huumorilla, mutta asiaa unohtamatta.

On hellyttävää huomata, että lemmikeistä pidetään hyvää huolta.

Itsensä täysillä likoon pistävä Ankka vetää jokaisessa jaksossa toistuvia osuuksia. Ankan kalat -osiossa hän sukeltelee vaarallisten evällisten keskellä. Nordens Ark -eläintarhassa hän oppii, kuinka harvinaisia eläimiä suojellaan. Ankan kissa & koira -pätkässä hän ottaa selvää, miksi hänen omat lemmikkinsä käyttäytyvät niin kuin käyttäytyvät. Viikon Ankassa hän ottaa lyhyesti esille jonkin mielenkiintoisen eläinknopin.

Ensimmäisessä jaksossa Ankka ottaa lisäksi selvää hevosten dopingtesteistä. Rågenklint puolestaan seuraa Namibiassa, kuinka gebardeja palautetaan takaisin luontoon. Ruotsissa hän tutustuu häntäänsä kipuilevaan kissaan ja syöpää sairastavaan mäyräkoiraan.

Näissä kohtauksissa on hellyttävää huomata, että lemmikeistä pidetään hyvää huolta.

Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa, TV2 pe klo 16.00