Diandra ja Jari Sillanpää lauloivat Tähdet, tähdet -finaaliin.
Diandra ja Jari Sillanpää lauloivat Tähdet, tähdet -finaaliin.

Voittaja ei liene yllätys. Vai mitä, Jari Sillanpää?

Nyt se sitten ratkeaa, Tähdet, tähdet -kilpailun voitto. Ei kyllä paljon jännitä. Ohjelma on tuntunut harvinaisen vähän kilpailulta ja harvinaisen paljon vain hauskalta viihteeltä. Itse asiassa formaatti voisi olla parempi, jos kaikki kilpailijat vain pysyisivät mukana koko ajan ja kävisivät läpi koko musiikkilajien kirjon. Nyt hyvä show on ihan turhaan päättynyt joka viikko jonkun pettymykseen.

Ja kun formaattia kerran arvostellaan, niin sanotaan sitten sekin, että ei ole ikinä taidettu missään kisassa nähdä turhempaa tuomaristoa. Kokoonpanokaan ei kenties ole mennyt aivan nappiin, mutta etupäässä kyse on siitä, että kun kansa kuitenkin tekee kokonaan oman päätöksensä, olisiko tuomariston voinut korvata vaikka livetwiiteillä tai studioyleisökommenteilla tai ihan millä vain? Tuomaristo, jolla ei ole virkaa, antaa vain sellaisen kuvan, että tekijät uskovat, etteivät ihmiset eivät muka tiedä ilman asiantuntijoiden jorinoita, ketä äänestää.

Ja sitten kehut: sarja on ollut hauska ja viihdyttävä ja paikoin jopa loistokas ja yllättävä. Loppuratkaisu tuskin on sitä. Vai mitä, Jari Sillanpää?

Tähdet, tähdet,

MTV3 su 27.4.klo 19.30

Lue myös:

Diandra: "Olen mammantyttö"

Jari Sillanpää: Suhteeni alkavat seksistä