Aviopari Henri ja Karoliina ovat ajautuneet erilleen Karoliinan lihomisen myötä.
Aviopari Henri ja Karoliina ovat ajautuneet erilleen Karoliinan lihomisen myötä.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjassa laihdutetaan taas rahan edestä.

IS TV-LEHTI: Taas piinataan pulleroita laihdutussarjan kolmannella kaudella. Rakas, sinusta on tullut pullukka -tosi-tv-sarjan idea on sama kuin ennenkin: Pariskunnan toinen osapuoli karistaa kiloja toisen komennuksessa. Mitä enemmän läskiä lähtee, sitä paksumman setelinipun he nettoavat. Paria tsemppaa personal trainer Jenni Levävaara.

Ensimmäisessä jaksossa tulikokeeseen astuu nuoripari Karoliina ja Henri. He ovat ajautuneet erilleen toisistaan Karoliinan ylipainon myötä. Ellei tilanteeseen saada muutosta, tulevaisuudessa voi siintää jopa avioero.

Kiinnostavinta sarjassa on aina pariskunnan keskinäinen kommunikointi. Enemmän voitaisiin puhua syistä, miksi parisuhteessa aletaan lihoa – ja mitä väliä sillä on.

Rakas, sinusta on tullut pullukka, AVA ke klo 21.00

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00