Neljännessa jaksossa kisaavat helsinkiläiset isä ja tytär Reima ja Riia.
Neljännessa jaksossa kisaavat helsinkiläiset isä ja tytär Reima ja Riia.

Ex-lautailija Eero Ettalan juontama viihdeohjelma ei toista ainakaan tuttuja kaavoja. 

TV-LEHTI: Ex-lumilautailija Eero Ettalan juontamasta sarjasta ei vauhtia puutu. Ota rahat ja juokse vaikuttaa ensialkuun nopeilla leikkauksilla varustetulta mukatoiminnalta, mutta on yllättävänkin informatiivinen viihdeohjelma.

Ohjelma näyttää, toki keveällä kädellä, millaista on oikea rikostutkinta verrattuna fiktioihin, joissa mutkat pistetään usein suoriksi. Se on myös henkinen koe, jossa katsotaan, kuinka rikollisia leikkivät osallistujat pärjäävät kahden vuorokauden ajan vankeudessa, josta pääsevät vain kuulusteluihin.

10-osaisen sarjan kussakin jaksossa yksi pari saa haltuunsa kymmenentuhannen euron rahasalkun. Kaksikolla on tunti aikaa piilottaa salkku. Jos poliisit eivät löydä piilopaikkaa 48 tunnin tutkimusten ja kuulustelujen avulla, saa rahat pitää. 

Ensimmäisessä jaksossa mielestään huippusuunnitelman laatineet helsinkiläiset Eerik ja Janne ottavat rahat ja todellakin juoksevat, mistä seuraa koomistakin säheltämistä ympäri Punavuorta. 

Mainioiden päähenkilöiden ansiosta katsojan on vaikea päättää, ollako rosvojen vai poliisien puolella!

Ota rahat ja juokse, MTV3 klo 20.05

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä. 

 

 

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.