Jutta Gustafsbergin rinnalla nähdään komea Vertti Harjuniemi, joka antaa uudet kasvot ja kropan termille silmäkarkki. Kuva: TV5
Jutta Gustafsbergin rinnalla nähdään komea Vertti Harjuniemi, joka antaa uudet kasvot ja kropan termille silmäkarkki. Kuva: TV5

Yrittäjä Jutta Gustafsberg on vaihtanut kanavaa ja sparraajakumppania.

Karu Bull Mentula nousi Jutta Gustafsbergin ohjelmista omaan maineeseensa ja hänestä varmasti kuullaan vielä, mutta nyt ruudussa Jutan rinnalla nähdään komea Vertti Harjuniemi, joka antaa uudet kasvot ja kropan termille silmäkarkki.

Hän on kuin kreikkalaisen veistos, jolle on isketty Antti Tuiskun pää. Lisäksi heppu on oikein mukavan, fiksun ja raikkaan oloinen uusi tv-kasvo.

Uuteen sarjaan on ujutettu monta ohjelmaa yhteen jaksoon: on laihdutusta, on makeoveria, on sokkotreffejä. Joku teemoista jää väkisin hieman torsoksi ja se näyttäisi olevan treffit, joille ei kuvauksissa ja jaksoissa ehditä antaa juurikaan aikaa.

Kuten muuttumisohjelmissa usein, kaikki tapahtuu liian nopeasti. Laihdutukseen ja kuntoiluun on aikaa vain 10 viikkoa, joten täysin mullistavia muutoksia ei nähdä.

Tällaisissa ohjelmissa näkisi kovin mielellään, mitä päähenkilöille kuuluu vaikkapa puolen vuoden tai vuoden kuluttua. Silloin selviäisi sekin, ovatko sokkotreffit johtaneet romanssiin tai edes pysyvään ystävyyteen.

Jutan ja Vertin supersinkkudieetti, TV5 ke 19.8. klo 21.00

Lue myös:

Jutta Gustafsberg uusperhekuviostaan: ”Perinteinen ydinperhe ei ole minulle mikään arvo”

Mihin tuhlasit viimeksi, Jutta Gustafsberg?

Miljoonia takonut Jutta Gustafsberg: ”Olen aloittanut nollasta monta kertaa”

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen