Tina Malonesta tuli Flamen äiti pitkän prosessin päätteeksi.
Tina Malonesta tuli Flamen äiti pitkän prosessin päätteeksi.

Brittinäyttelijän tie toisen lapsensa äidiksi on epätavallinen ja ajatuksia herättävä.

Tina Malone on brittiläinen näyttelijä, joka on TV5:lla nähtävässä dokumentissa 50-vuotias ja raskaana. Hullu maailma -sarjassa nähtävä dokkari ei ole ollenkaan hullu, vaan viihdyttävä, lämmin ja ajatuksia herättävä kertomus yhden naisen epäsovinnaisesta matkasta äidiksi.

Malone tunnetaan parhaiten roolistaan roisissa komediasarjassa Hävytöntä, joka on alkuperäinen versio meillä paremmin tunnetusta amerikkalaisesta Hävyttömät-sarjasta. Hän sai ensimmäisen lapsensa 17-vuotiaana ja joutui synnyttämään aviottomille nuorille äidille tarkoitetussa asuntolassa, koska ei suostunut perheensä vaatimuksesta huolimatta antamaan lastaan adoptoitavaksi.

Uudelleen raskaaksi hän hankkiutui parikymmentä vuotta nuoremman aviomiehensä Paulin kanssa pitkien ja rankkojen hormonihoitojen sekä lahjoitettujen munasolujen avulla.

Raskaudella oli paljon vastustajia ja epäilijöitä, joihin kuului myös Malonen ensimmäinen lapsi Danielle. Hän pelkäsi äitinsä terveyden puolesta. Nykyisin 32-vuotias esikoinen on kuulemma täysin Flame-nimen saaneen pikkusisarensa pauloissa.

Onko Malonella oikeus lapseen? Päätä itse.

Hullu maailma: 50 ja raskaana tiistaina 27.10. TV5 klo 19.00

sika

Tänään tv:ssä: 50-vuotias nainen saa vauvan – onko se outoa vai ei?

Kukaan ei sanoisi mitään jos viisikymppinen mies tulee isäksi joten miksi pitäisi naista sitten halveksua samasta? Jokainen hankkikoon lapsia kun haluaa, ja turha alkaa nillittämään mitään luonnosta ja että muka kaikkia ei ole tarkoittu vanhemmiksi jos raskaaksi ei tule niin helpolla. Jos kaikki pitää hoitaa "luonnon varjolla", ensi kerralla kun tarvitset antibioottia, verensiirtoa tai leikkausta, et sitten mene hoitoon! Ja jos on päänsärky tai migreeni, pysy pois pilleripurkeista! Jos on haava...
Lue kommentti

Pysäyttävä brittidokumentti paljastaa, miten rajua elämä amerikkalaisyliopistojen veljeskunnissa on.

IS TV-LEHTI:  BBC:n This World -sarjaan kuuluva Veljeskuntien rajut huvit (Frat Boys: Inside America's Fraternities, 2016) on pysäyttävä dokumentti amerikkalaisyliopistojen vanhasta perinteestä. 1700-luvun lopulla alkaneisiin järjestöihin on kuulunut suuri määrä merkkihenkilöitä. Veljeskunnissa luodaan elinikäisiä ystävyyssuhteita, joista on hyötyä tulevalla uralla.

Brittidokumentti tarkastelee veljeskuntien pimeämpää puolta, tyttöjen hyväksikäyttöä ja salaisia rituaaleja, joiden seurauksena opiskelijoita on loukkaantunut, useita myös kuollut.

Ovelasti rakennettu ohjelma kulkeekin kunniasta häpeään. Moniääniseen ja objektiiviseen dokumenttiin poimitut kuvat opiskelijakämpissä roikkuvista rintaliiveistä, tanssitangolle ripustetuista alastomista barbie-nukeista ja humalassa heiluvista nuorukaisista kertovatkin omaa kieltään veljeskuntien kulttuurista.

Dokumentissa seurataan Gazoni-perheeseen pyrkivää brittiläistä Jordania. Veljeskunnan pomo Ben ja Jordanin ”isoveli” Raymond kertovat kokelaille asetettavista vaatimuksista. Salaisen rituaalin kohdalla kuvaaminen kielletään.

Marissa kertoo omakohtaisen kokemuksensa yhden veljeskunnan juhlissa tapahtuneesta raiskauksesta.

Kowiakin perhe kertoo Harrison-pojastaan, joka kuoli 19-vuotiaana siirtymäriitissä. Terrence puolestaan loukkaantui hengenvaarallisesti. Hänen asianajajansa Doug Firebaugh on ollut 20 vuotta kiusattujen opiskelijoiden asialla ja kongressiedustaja Frederica S. Wilson ajaa lakialoitetta simputuksen kieltämiseksi.

 Veljeskuntien rajut huvit, TV2 ke klo 22.10

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.