Joel Kinnaman on asunut Yhdysvalloissa vuodesta 2009. Kuva: Shutterstock
Joel Kinnaman on asunut Yhdysvalloissa vuodesta 2009. Kuva: Shutterstock

Muun muassa Jälkiä jättämättä -sarjasta ja Rahalla saa -elokuvista tuttu Joel Kinnaman on yksi Ruotsin tunnetuimmista elokuvatähdistä.

Poliittista valtapeliä kuvaava hittisarja House of Cards saa pian pohjoismaisen vahvistuksen. Ruotsalais-yhdysvaltalainen näyttelijä Joel Kinnaman liittyy näyttelijäjoukkoon sarjan neljännellä tuotantokaudella, joka tulee Netflixiin 4. maaliskuuta.

Kinnamanin rooli ei ole Independentin mukaan vielä tiedossa.

#Comingsoon #houseofcards

Kuva, jonka Joel Kinnaman (@joelkinnaman) julkaisi

House of Cardsin viides tuotantokausi ilmestyy ensi vuonna. Hollywood Reporter uutisoi hiljattain, ettei sarjan keskeinen tuottaja Beau Willimon jatka tehtävässään. Se on sääli, sillä Willimon on luonut sarjan ja hänen kädenjälkensä on näkynyt siinä vahvasti.

Ruotsin Hollywood-toivo

Kinnaman on näytellyt muun muassa Jälkiä jättämättä -sarjassa ja Jens Lapiduksen Stockholm noir -kirjatrilogian perustuvissa Rahalla saa -elokuvissa. Jälkiä jättämättä ja House of Cards ovat molemmat suoratoistopalvelu Netflixin tuotantoja.

Hollywoodissa mukavasti edennyt näyttelijä on myös mukana monessa tänä vuonna ilmestyvässä elokuvassa. Yksi niistä on toimintaelokuva Suicide Squad, jossa näyttelevät myös Jared Leto, Will Smith ja Cara Delevingne.

36-vuotias Kinnaman on kasvanut Tukholmassa. Hänen äitinsä on ruotsalainen ja isänsä yhdysvaltalainen.

Näyttelijä on seurustellut pari vuotta ruotsalaisen tatuoijan Cleo Wattenströmin kanssa.

Photographer @kouroshkeshiri

Kuva, jonka Joel Kinnaman (@joelkinnaman) julkaisi

❤️😎🎉

Kuva, jonka Joel Kinnaman (@joelkinnaman) julkaisi

Thxgiving spear fishing in Malibu😋

Kuva, jonka Joel Kinnaman (@joelkinnaman) julkaisi

hiding in paradise w my ❤️

Kuva, jonka cleowattenstrom (@cleowattenstrom) julkaisi

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.