Anssi Kela on kertonut olevansa absolutisti, joten hän hoitaa Maija Vilkkumaan jaksossa tarjoilun. Kuvat: Nelonen
Anssi Kela on kertonut olevansa absolutisti, joten hän hoitaa Maija Vilkkumaan jaksossa tarjoilun. Kuvat: Nelonen

Maija Vilkkumaan päivänä uidaan hyisessä vedessä ja pelataan mölkkyä. Katso kuvagalleria jaksosta!

Kolmannessa Vain elämää -jaksossa vietetään Maija Vilkkumaan päivää. Jaksossa skumppapullot poksuvat useammin kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella. Musiikkiesityksissa kyynelehditään, mutta muuten artistit ovat leikkisällä mielellä.

Maijan päivä alkaa aamu-uinnilla, jonne uskaltautuvat kaikki muut paitsi Anssi Kela ja Virve Rosti. Laiturilla VilleGalle ja Antti Tuisku esittelevät kameroille tatuointinsa. Ville naureskelee Antin tribaalitatuoinnille.

– Mie ootan, että siitä tulee sellanen uus kasariretro, Antti puolustelee.

VilleGalle on omasta puolesta huolissaan siitä, että nyt hänen tatuointinsa paljastuvat mummille.

– Mun mummi ei tiedä näistä leimoista. Hän lopettaa tämän ohjelman katsomisen, kun näkee, mitä oon mennyt tekemään.

 

Artistit saavat jääkylmää kyytiä heti aamusta. Ohjelma kuvattiin kesäkuussa, jolloin ei paljon aurinko paistanut.

Sanni heitti "kesäleirillä" tarlviturkin.

Lounaan jälkeen muusikot pelaavat mölkkyä perinteisillä miehet vastaan naiset -joukkueilla.

Anssi luottaa Maijankin päivänä mustaan. Illallisella hän tosin yllättää t-paidallaan ja kengillään – sekä biisillään.

Skumppapullot poksuvat jo päivällä.

Antille maistuu.

Maija kertoo jaksossa, ettei ole ikinä osannut ajatella, ettei voisi tehdä jotain vain siksi, että on tyttö. "Silti mulla ei ikinä olis ollut pokkaa sanoa, että musta tulee rocklaulaja."

Virven versio Ingalsin Laura -biisistä on illan kepein esitys.

 

Antti vakavoituu, kun esittää Maijan Lottovoitto-biisin. – Mie ite kuulen aika suurta surua tässä biisissä, Antti kertoo ennen vetoa.

Illan tunteikkaimman vedon esittää VilleGalle, joka saa Sannin kyyneliin. Lue juttu ja katso video täältä.

 

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.