Anne Kukkohovi ja Teri Niitti ovat mukana tekemässä taviksista nuorekkaamman näköisiä. Kuvat: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg ja Ulla-Maija Lähteenmäki
Anne Kukkohovi ja Teri Niitti ovat mukana tekemässä taviksista nuorekkaamman näköisiä. Kuvat: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg ja Ulla-Maija Lähteenmäki

Taviksista loihditaan telkkarissa aiempaa nuorekkaampia. 10 Years Younger -ohjelmassa luvassa on myös pieniä kauneuskirurgisia toimenpiteitä.

Teininä sitä halusi näyttää ikäistään vanhemmalta, mutta viimeistään kolmikymppisenä alkaakin kiinnostaa, miten ulkonäöstä saisi pyyhittyä vuosia pois.

Kohta televisiossa nähdään, miten vanhentava look muuttuu hetkessä nuoremmaksi ja hehkeämmäksi, kun 10 Years Younger -ohjelman suomalaisversio pyörähtää käyntiin. Siinä muodin ja kauneuden ammattilaiset puunaavat tavikset uuteen uskoon yrittäjä Anne Kukkohovin ja stylisti Teri Niitin johdolla. Haku ohjelmaan on parhaillaan käynnissä MTV:n sivuilla.

Ohjelman tiedotteessa kerrotaan, että hiusten, vaatteiden ja meikin lisäksi ulkonäkö kohennellaan mahdollisesti myös pienten päiväkirurgisten toimenpiteiden avulla.

Ensin ikäistään vanhemman näköiset osallistujat pannaan muiden arvioitaviksi, ja sen jälkeen ammattilaiset loihtivat heille uuden, nuorekkaamman tyylin.

Brittiläinen ohjelmaformaatti on pyörinyt vuodesta 2004 lähtien ja se on levinnyt eri puolille maailmaa. Ohjelman ulkomaisia versioita on esitetty myös Suomen televisiossa.

Lue myös:

Näin onnistut tupladenimissä, Teri Niitti vinkkaa

10 kauneusmokaa, jotka vanhentavat sinua – ja näin korjaat ne

Haluatko välttää ryppyjä? Nämä ruuat vanhentavat

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.