Holopainen (vas.), Iiris (toinen vas.) ja Marleena (oik.) palaavat ruutuun, mutta Jarkko ei (kolmas vas.). Kuvat: Yle Kuvapalvelu
Holopainen (vas.), Iiris (toinen vas.) ja Marleena (oik.) palaavat ruutuun, mutta Jarkko ei (kolmas vas.). Kuvat: Yle Kuvapalvelu

Kolmannen tuotantokauden loppu ei ollut kaikkien kannalta onnellinen: Jarkolle, Iirikselle, Marleenalle ja Lenitalle tapahtui ikäviä asioita.

Pitkä odotus on viimein ohi! Sairaalasarja Sykkeen neljäs tuotantokausi ilmestyy Yle Areenaan 1.1.2017. Siis kaikki kymmenen jaksoa kerralla!

Muistatko vielä, mitä kolmannen kauden lopussa tapahtui?

Jarkko putosi hissikuiluun

 

A photo posted by Syke (@ylesyke) on

RIP Jarkko.

Miten tällaista voi edes tapahtua? katsoja mietti kolmannen kauden lopussa. Jarkko (Lauri Tilkanen) ei kuollut heti, sillä maksansiirto onnistui. Mutta jos hänen henkensä olisi haluttu säästää, raajat olisi pitänyt amputoida. Lopulta Jarkon naisystävä Iiris (Iina Kuustonen) sai Jarkon vanhemmat uskomaan, ettei mies olisi halunnut elää ilman käsiä ja jalkoja. Raskas päätös oli tehtävä – Jarkko kuoli, eikä häntä nähdä enää uudella kaudella.

Iiris on selviytyjä, mutta miten Jarkon kuolema vaikuttaa häneen? Saako se hänet sulkeutumaan entistäkin enemmän?

Entä mihin suuntaan Iiriksen ja Maxin (Antti Luusuaniemen) välit kehittyvät – vai kehittyvätkö mihinkään? Ainakin Max on yhä kuvioissa, sillä kolmannen kauden lopulla hän kieltäytyi todella hyväpalkkaisesta työstä ja jäi traumapolille.

Max (Antti Luusuaniemi) ja Iiris (Iina Kuustonen).
Max (Antti Luusuaniemi) ja Iiris (Iina Kuustonen).

Lue myös: Syke-sarjan Iina Kuustonen: ”Minun on luultu olevan oikeasti mulkku”

Raskaana olevalta Marleenalta löydettiin aivokasvain

Ilmari (Matti Ristinen) ja Marleena (Tiina Lymi).
Ilmari (Matti Ristinen) ja Marleena (Tiina Lymi).

Marleenan (Tiina Lymi) elämässä kaikki alkoi viimein näyttää hyvältä. Ilmari (Matti Ristinen) halusi pitkän vastustuksen jälkeen lapsen tämän kanssa, ja kaksikko oli ikionnellisia, kun Marleena tuli raskaaksi. Marleena oli myös selättänyt päihdeongelmansa.

Kauden lopussa hän sai kuitenkin ikäviä uutisia: häneltä löydettiin aivokasvain, jonka leikkaaminen olisi ehkä riski sikiölle.

Lenita sai syytteen seksuaalisesta häirinnästä

Olavi (Carl-Kristian Rundman) ja Lenita (Lena Meriläinen).
Olavi (Carl-Kristian Rundman) ja Lenita (Lena Meriläinen).

Voi Olavi (Carl-Kristian Rundman) minkä menit tekemään! Kun Lenita (Lena Meriläinen) antoi sairaalan hallintojohtajalle pakit, tämä halusi kostaa. Olavi päätti syyttää Lenitaa seksuaalisesta häirinnästä.

Lenita on sitkeä, mutta selviääkö hän taistelusta taitavaa manipuloijaa vastaan – varsinkin, kun Lenita ei kertonut suhteesta kenellekään, eli todistajia ei ole.

Holopainen hankki avovaimolleen rakastajan

Holopainen (Jarkko Niemi) ja Noora (Niina Koponen).
Holopainen (Jarkko Niemi) ja Noora (Niina Koponen).

Oi! Kaksi sosiaalisesti kömpelöä persoonaa, Holopainen (Jarkko Niemi) ja Noora (Niina Koponen) löysivät toisistaan sielunkumppanit. Mutta kolmannen kauden lopussa parin avoliittoa varjosti Nooran kyltymättömät seksihalut. Holopainen päätti ratkaista ongelman hankkimalle naisystävälleen rakastajan.

Toimiiko ratkaisu enää – varsinkin, kun rakastaja-Ville (Juha-Pekka Mikkola) on Holopaisen kanssa töissä samassa sairaalassa?

 

A video posted by Syke (@ylesyke) on

Holopainen mainiona omana itsenään.

Johanna ja Toni palasivat yhteen

Johanna (Leena Pöysti).
Johanna (Leena Pöysti).

Johanna (Leena Pöysti) oli yksi harvoista, jonka tarina päättyi kolmannella kaudella onnellisesti. Hän pääsi vihdoin lopullisesti yli epätoivoisesti suhteestaan Maxiin. Ja alkoipa vanha suolakin janottaa. Johanna ja eksä Toni (Markus Järvenpää) päätyivät vällyjen väliin juuri ennen kuin Tonin piti palata Sveitsiin. Lopulta Johanna riensi eksänsä perään lentokentälle, ja pari päätti palata yhteen.

Mutta onko Tonilla jotain salattavaa?

Salla paljastui valelääkäriksi

Paha sai viimein palkkansa, kun poliisit hakivat Ilmarin rasittavan ja epärehellisen ex-vaimon hoiviinsa. Vai saiko sittenkään? Saako lukuisia hoitovirheitä tehnyt Salla (Mari Perankoski) taas kerran selitettyä itsensä pinteestä? Vai onko hän uudella kaudella edes enää mukana kuvioissa?

Neljännen kauden kaikki 10 jaksoa ilmestyvät Yle Areenaan 1.1.2017. TV2:lla sarja jatkuu keskiviikkoisin 4.1.2017 alkaen.

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.