Milla ja Kimmo (vas.), Heidi ja Mikko (kesk.) sekä Tiina ja Samuel menevät naimisiin kauden toisessa jaksossa. Kuvat: Ava
Milla ja Kimmo (vas.), Heidi ja Mikko (kesk.) sekä Tiina ja Samuel menevät naimisiin kauden toisessa jaksossa. Kuvat: Ava

Illan Ensitreffit alttarilla -jaksossa yksi pareista on niin innoissaan, että he haluaisivat jättää hääjuhlat väliin ja olla vain kahdestaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisessa jaksossa kolme paria tapaavat viimein alttarilla. Heidi ja Mikko, Tiina ja Samuel sekä Milla ja Kimmo menevät jaksossa naimisiin ja viettävät hääjuhlia ystäviensä ja sukulaistensa kanssa Suomenlinnassa, Helsingissä.

Yksi pareista innostuu suutelemaan jo ennen kuin heidät ehditään edes vihkiä. Molemmat ovat tavatessaan selvästi jännittyneitä, mutta myös innoissaan. Sulhanen kaappaakin morsiamen kainaloonsa, ja he innostuvat pussailemaan.

”Kun katsomme toisiamme, siinä on semmoinen rakkauden katse.”

Vihkimisen lopuksi pappi sanoo aina jokaiselle parille tässä kohtaa suudelmat ja halaukset ovat sallittuja, mutta pari innostuu pussailemaan myös kesken vihkimisen.

– Kun katsomme toisiamme, siinä on semmoinen rakkauden katse. Ihan siitä ensikohtaamisesta lähtien. Ja uskon, että se varmasti säilyy jatkossakin, sulhanen kertoo kameralle vihkimisen jälkeen.

”Kyllä on kipinää!”

Pari koskettelee toisiaan ja suutelee jatkuvasti myös hääkuvien ottamisen aikana, läpi hääjuhlien sekä juhlien jälkeen hotellin hääsviitissä. He ovat innoissaan, että kumpikin pitää koskettelusta.

– Tuntee, että toista on vähän koko ajan jo ikävä, vaikka olis siinä vieressä. Kyllä on kipinää! Puhuttiinkin leikkimielisesti, että mennään vaan kallioille makoilemaan ja jätetään hääjuhlat vieraille – että ollaan vaan kahdestaan, sulhanen kertoo jaksossa.

Tunteet eivät ole yksipuoleisia, vaan myös morsian kertoo kameralle, että tunsi kipinää ensikatseesta lähtien.

Lue lisää pareista täältä.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin Livillä kello 21.00.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä. 

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00

Seitsemän sinkkumiestä ja -naista muuttaa kahdeksaksi viikoksi saman katon alle. Tavoitteena on tietysti löytää Se Oikea. Vaikka väkisin.

IS TV-LEHTI:  Spouse House on talo, jonne kutsutaan seitsemän naista ja seitsemän miestä avioitumaan. Kihlat ja häät ovat tavoite, joka houkuttelee naimahaluisia paikalle tositarkoituksella.

Tämä realitysarja on hivenen inhimillisempi kuin Ensitreffit alttarilla, sillä tutustumiseen on aikaa 8 viikkoa.

Siihen inhimillisyys loppuukin. Kosiminen on nimittäin pakollista tai joku saa talosta potkut.

Mitä pidempään talossa majailee ja altistuu kolmio- ja neliödraamoille, sitä vaikeampaa on haluta kenenkään kanssa naimisiin.

Toisaalta aidot tunteet palkitaan! Jos kaikesta huolimatta lempi leiskuu, on televisioshow läpikotainen testi rakkaudelle.

Tosi-tv:n tapaan ohjelmaa on tekemässä joukko ”asiantuntijoita”. On psykologia ja tunneterapeuttia, ja itse sinkut on poimittu mukaan huolellisella käsityöllä ja tieteellisiin todennäköisyyslaskelmiin pohjautuvilla match-menetelmillä.

”Kun menimme deittini kanssa ravintolaan, kamerat kuvasivat ja kaikki tuijottivat. Se oli kamalaa!”

Suhteiden pysyvyyttä helpotetaan myös sillä, että Los Angelesissa kuvatun sarjan kaikki sinkut ovat kotoisin samalta seudulta – tällä kaudella Chigacosta.

Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan ja jo ihastutaankin. Sinkut ovat keskimäärin 30-vuotiaita, hyvissä ammateissa ja tarpeeksi hyvän näköisiä, jotta kukin saisi tasaisesti huomiota. Mukana on totta kai myös ärsyttäviä henkilöitä.

Ei paljasteta, kuinka kävi palomies Jimmy Breretonille, yhdelle lemmentalon asukkaista, mutta jälkeenpäin hän on kuvaillut talon tunnelmaa hyvin stressaavaksi.

– Kamerat olivat vieressä koko ajan, samoin mikrofonit. Emme saaneet käyttää puhelinta tai internetiä. Kun menimme deittini kanssa ravintolaan, kamerat kuvasivat ja kaikki tuijottivat. Se oli kamalaa!

Salamarakkauden talo, Frii pe klo 20.00