Bachelor Suomen seuraava kausi kuvataan marraskuussa 2017. Kuvituskuva: Shutterstock
Bachelor Suomen seuraava kausi kuvataan marraskuussa 2017. Kuvituskuva: Shutterstock

Nyt tv-ohjelmaan haetaan naisia, joista joku päätyy unelmien poikamiehen rinnalle. 

Uusi Suomen Bachelor, eli unelmien poikamies, on valittu. Poikamiehen nimi ja tarkka henkilöllisyys ovat vielä hämärän peitossa, mutta Nelosen mukaan kyseessä on ”finanssialan ammattilainen ja mitä hurmaavin herrasmies”. 

Bacheloria kuvaillaan myös rehdiksi ja reiluksi, kunnianhimoiseksi ja itsevarmaksi sekä paljon maailmaa nähneeksi. Bachelorin luvataan olevan miehinen mies ja osaavan näyttää tunteitaan. Luonteen lisäksi Bachelorin ulkoisista ominaisuuksista on tiedossa sen verran, että poikamies on pitkä, raamikas ja lihaksikas.

Nyt poikamiehen rinnalle haetaan kumppaniehdokkaita. Ehdokkaiksi mieliville ei mainita tarkkoja vaatimuksia, mutta heidän tulee täyttää   pitkä lomake, jossa kysytään monenlaista merkittävimmästä elämäntapahtumasta Instagram-tiliin. Uusi Bachelor on yli 30-vuotias, ja nähtäväksi jää, millainen ikähaarukka ohjelman naisilla tulee olemaan. Viime kaudella 30-vuotiasta poikamiestä tavoittelivat pääosin parikymppiset naiset.

Kolmas kausi toden sanoo?

Suomen ensimmäinen unelmien poikamies eli Bachelor Juha Rouvinen on nykyään Jutta Gustafsbergin sydämen valittu, ja toisen kauden päätähti Tuomas Sahimaa kertoi hiljattain eronneensa Ninjasta, jonka kanssa romanssi syttyi Bachelor Suomi -ohjelmassa. Nyt Tuomas on todennut, että unelmien nainen tulee vastaan, jos on tullakseen.

Ehkäpä Bachelor Suomen kolmannella kaudella saadaan tv-viihteen lisäksi aikaan aito romanssi? Nyt valitun Bachelorin mainitaan toivovan parisuhteeltaan rakkautta, läheisyyttä, keskinäistä kunnioitusta ja huumoria. 

Toivottavasti uusi poikamies on perillä haasteista, joita rakkauden syttyminen tv-ohjelmassa asettaa suhteelle. Viime kauden Bachelor Tuomas kertoi Me Naisille, ettei tiedä, hakisiko ohjelmaan, jos voisi valita uudestaan.  

– Siitä minulla ei ollut mitään hajua, että ohjelman jälkeen ei voi olla yhdessä tavallisesti eikä tehdä kaikkia asioita. Isoin sokki oli, että ei voi elää normaalisti. 

Bachelor Suomen uusi kausi kuvataan marraskuussa 2017. 

Me Naiset ja Bachelorille puolisoehdokkaita etsivä Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin. 

C More -kanavalla nähtävää Onnelaa tähdittävät Suomen eturivin näyttelijät.

IS TV-LEHTI:  Supersuosittu ruotsalainen komediasarja Solsidan hurmasi suomalaiset tv-katsojat vuosina 2010–2015. Myös Onnea onkimassa -nimellä tunnettu sarja nousi kasvoi todella ikoniseksi ja sitä on esitetty Suomen ja Ruotsin lisäksi myös Norjassa, Tanskassa ja Belgiassa.

Nyt sarjasta on tehty myös suomalainen versio. Komediasarja Onnelaa tähdittävät Suomen eturivin näyttelijät Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen ja Pirjo Heikkilä. Uutuussarjan on ohjannut Marja Pyykkö ja käsikirjoittanut Melli Maikkula.

Komedia pitää sisällään hahmoja, joita varmaan jokainen meistä tunnistaa lähipiiristään.

Tuotantoyhtiö Zodiak Finlandin kehityspäällikkönä toimivan Petteri Summasen mukaan sarja ei ole suora käännös ruotsalaisesta esikuvastaan, vaan se on käsikirjoitettu uusiksi suomalaiseen kulttuuriin sopivaksi.

Tavallisten ihmisten arkeen sijoittuva komedia pitää sisällään hahmoja, joita varmaan jokainen meistä tunnistaa lähipiiristään.

Ritala ja Leeve esittävät sarjan keskiössä olevia hammaslääkäri-Anttia ja hänen raskaana olevaa puolisoaan Saaraa, jotka muuttavat Antin lapsuudenkotiin Porvoon Poutaniemeen. Antti on miellyttämishaluinen ja joutuu aina hassuihin tilanteisiin, Saara on puolestaan hieman boheemimpi, mutta se, jolla on yleensä jalat maassa. Vastaavat hahmot Solsidanissa ovat Alex (Felix Herngren) ja Anna (Mia Skäringer).

Toisena pääparina sarjassa nähdään Strangin ja Tuokon esittämät Markus ja Mette. Hyvätuloinen suuren yrityksen johtaja ja hänen ulkoisista asioista pikkutarkka vaimonsa elävät hulppeissa oloissa. Pienet asiat paisuvat Markuksen päässä suuriksi ongelmiksi ja Metelle on todella tärkeää, miltä kaikki näyttää ulkopuolisten silmissä. Alkuperäissarjassa hahmoja vastaavat Fredde (Johan Rheborg) ja Mickan (Josephine Bornebusch).

”Kun me luettiin eka kerran kässärit ryhmänä, niin tajusin, että me ollaan me, jotka tehdään tämä, eikä kukaan muu.”

Yksi Solsidanin hahmokaartin hulvattomimmista ja samalla raivostuttavimmista henkilöistä on Ove (Henrik Dorsin), jota voisi kuvailla ehkä maailman ärsyttävimmäksi naapuriksi. Myös suomalaisversiosta löytyy vastaava hahmo, Jorma, jota esittää Santtu Karvonen. Pirjo Heikkilä puolestaan nähdään Jorman vaimona, Tittana, joka kuuluu hahmogalleriassa samaan kategoriaan kuin Ove. Titan hahmon esikuvana Solsidanissa on Malin Cederbladhin esittämä Anette.

Suomalaisnäyttelijöillä on suuret saappaat täytettävinään. Lähes kaikki heistä olivat jossain vaiheessa vähän jännittyneitä tulevasta ja vastaanotosta, mutta kuvausten alkaessa jännitys poistui.

– Kun me luettiin eka kerran kässärit ryhmänä, niin tajusin, että me ollaan me, jotka tehdään tämä, eikä kukaan muu, Leeve kertoo.

– Teemme hahmot omalla tavallamme, emmekä ala plagioimaan muita, kaikki toteavat.

– Hahmot kyllä joutuvat samoihin tilanteisiin, mutta jokainen näyttelijä tuo persoonaansa roolityöhönsä. Tämä sarja on ihan oma maailmansa – ei mitään Ruotsi-meininkiä, Ritala kiteyttää.

Onnela, C More to 23.11. alkaen

Onko ollut ikävä Alexia, Mickania, Freddeä, Annaa tai Ovea? Katso kuvista, miltä he näyttävät suomalaisversiossa.

Vihdoin! Suomi saa oman Solsidanin, kun Onnela ilmestyy katsottavaksi C More -suoratoistopalveluun torstaina. Ruotsalainen sarja on ollut Suomessa menestys, joten suomalaisversioltakin on lupa odottaa paljon. C More on nyt julkaissut kuvat hahmoista – ja ainakin ulkoisesti niissä on samaa henkeä kuin alkuperäisissä hahmoissa.

Fredde ja Mickan ovat Suomessa Markus ja Mette. Heitä näyttelevät Pekka Strang ja Anna-Maija Tuokko. Alex ja Anna on muutettu puolestaan Antiksi ja Saaraksi. Heitä näyttelevät Eero Ritala ja Elena Leeve. Ove ja Anette ovat suomalaisversiossa Jorma ja Titta. Jormaa näyttelee Santtu Karvonen ja Tittaa Pirjo Heikkilä.

Tältä Onnelan hahmot näyttävät Solsidaniin verrattuna

Fredde ja Mickan ovat Markus ja Mette


Suomen Mette ja Markus.
Anna-Maija Tuokko on Mette ja Pekka Strang Markus.
Ruotsin Mickan ja Fredde.
Mickan ja Fredde.
 


Alex ja Anna ovat Antti ja Saara


Eero Ritala on Antti ja Pirjo Heikkilä Saara.
Ruotsin Anna ja Alex.
 


Fredde ja Anette ovat Jorma ja Titta


Pirjo Heikkilä on Titta ja Santtu Karvonen Jorma.
Ove ja Anette.
 

Sivuraiteilla-blogin Emilia katsoi Onnelan ensimmäisen jakson ennakkoon. Lue lisää:

Onnela on katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa to 23.11. alkaen. Jaksoja julkaistaan kaksi torstaisin. Niitä on yhteensä 10. Sarja tulee myöhemmin katsottavaksi MTV3:lle ja Katsomoon.