Suomen pisimmät treffit -sarjan ensimmäisessä jaksossa yhteen muuttavat Kerli Orav ja Marko Oksanen.
Suomen pisimmät treffit -sarjan ensimmäisessä jaksossa yhteen muuttavat Kerli Orav ja Marko Oksanen.

Maanantai, viikon pahin päivä, tuntuu aika paljon paremmalta, kun illan voi kuluttaa television äärellä. Mutta mikä kolmesta tirskisteluviihteestä on sinua varten?

Parinvalinnan vaikeutta?

"Sokkotreffit voivat pahimmillaan olla yhtä piinaa" TV5:n uuden Suomen pisimmät treffit -sarjan ensimmäisen jakson trailerissa kuulutetaan. No niinpä. Ja eivät ne ainakaan parane, jos treffien sijaan muutetaankin suoraan yhteen.

Jos aika on kullanut muistosi ja haluat ihmetellä parinvalinnan vaikeutta, voit lumoutua Kerlin ja Markon tarinasta. Päätyykö yhteen ottava pari yhteen?

Katso: Suomen pisimmät treffit klo 20 TV5 – trailerin näet täällä.

Ihanan suomalaista rakkautta!

Bestman vetää kännit. Sulhanen vetää kännit. Morsian vetää kännit. Appiukko hoilaa karaokessa. Enya soi. Sitähän suomalaiset häät kaikessa aitoudessaan ovat. Omituista rakkausriittiämme ei voi ymmärtää kuin toinen suomalainen.

Satuhäät-sarjan tuoreen kauden kymmenennessä jaksossa torniolaiset  Emma ja Juha-Matti vaihtavat riitaisan kolmiodraaman auvoiseen avioliittoon

Katso: Satuhäät klo 21 TV2 – jakson tiiserin näet täällä.

Lue: Satuhäät-parin kolmiodraama muuttui ystävyydeksi: sulhasen eksästä tulikin kaaso


Satuhäät-sarjan 31.3. esitettävässä jaksossa nähdään Emman ja Juha-Matin häät.

Ahdistaako ajaminen?

Paniikki! Apua! Tämän jälkeen ajatus autokoulusta ei ehkä ahdista, mutta jalankulkijana käveleminen kyllä.  Suomen surkein kuski -sarjan toisen kauden päätösjaksossa ratkeaa, kuka saa kantaa kaunista titteliä seuraavaan kauteen asti. Uusia kilpailijoita etsitään jo.

Katso: Suomen surkein kuski klo 20.05 MTV3.


Suomen surkein kuski -sarjan finaali nähdään ma 31.3.

Lue myös:

Huh, mikä sarjakevät! Luvassa murhia ja paljasta pintaa

Suomen surkein kuski alkaa: Myötähäpeää hauskimmillaan

Joonas ja Vesa-Matti Loiri kertovat Harkimot-ohjelmassa, että heidän suhteensa on täysin kaverillinen.

Näyttelijälegenda Vesa-Matti Loirin poika Joonas Loiri sai varsinkin lapsena kuulla kuuluisasta sukunimestään. Joonas ja Vesku ovat sunnuntaina toisen kuuluisan isä-poikaparin vieraina Hjallis ja Joel Harkimon uudessa tv-ohjelmassa Harkimot.

Loirit kertovat ohjelmassa, että heidän suhteensa oli Joonaksen lapsuudessa vuosia katkolla Veskun erottua Joonaksen äidistä. Joonas oli kuusivuotias, kun näki Veskun lähtevän kotoa taksilla.

Sen jälkeen kuudesta seitsemään vuotta meni niin, että Vesku ei ollut lainkaan yhteydessä Joonakseen ja Jenni-tyttäreensä. Näin Vesa-Matti kuvaili ajanjaksoa Loirinuotiolla-ohjelmassa kaksi vuotta sitten:

– Mä en saanut muutamaan vuoteen Jenniin ja Joonakseen yhteyttä. Aina kun soitin, ne oli jossain muualla. Mutta sitten lapset tulivat itse määrätyssä iässä soittelemaan mun ovikel.loa, ja asia hoitui sillä tavalla.

Sovinto kymmenessä minuutissa

Isä ja poika tekivät aikanaan sovinnon laivalla konjakin ääressä – kymmenessä minuutissa. 

– Emme oikeastaan puhuneet siitä, mistä kaikki lähti, vaan siitä, miten nyt jatketaan, Joonas kertoo Harkimoissa. 

”Sä oot saanut anteeksi jo kauan sitten.”

Loirit kertovat, että nyt heidän välinsä ovat hyvät, mutta suhde on täysin kaverillinen. Vesku esittää kuitenkin ohjelmassa pojalleen anteeksipyynnön:

– Haluan pyytää anteeksi sitä, etten ollut aktiivisempi.

– Sä oot saanut anteeksi jo kauan sitten, Joonas vakuuttaa.

Harkimot sunnuntaisin 22.10. alkaen TV5:llä klo 21.

Tänään Vain elämäässä nähtiin viimeinen artistipäivä. Sanni ja Cheek olivat kovia, mutta kuka oli sinun suosikkisi?

Tänä iltana nähtiin kauden viimeinen artistijakso Vain elämää -ohjelmasta. Jaksossa Kaija Koo puhui harvinaisen avoimesti elämästään, kuten järkyttävästä äidin huolesta ja antropofobiasta eli ihmispelosta. Mutta ennen kaikkea jaksossa kuultiin monia isoja hittejä. Kaksi oli ylitse muiden: Cheekin versio Surulapsi-biisistä ja Sannin versio Kuka sen opettaa -kappaleesta. Ja molemmista tulee takuuvarmasti hittejä.

Kuuntele esitykset kokonaan tästä.

Sanni: Kuka sen opettaa

Ennen esitystä Sannia jännitti, miten Kaija suhtautuu siihen, että hän teki biisistä täysin omannäköisensä.

– Halusin kanavoida biisissä sellaista voimaannuttavuutta, koska kaikki me käydään näitä juttuja läpi, Sanni mietti esitystä.

Sanni oli sen veran innossaan kappaleesta, että innostui tanssimaan esityksensä aikana pöydällä – ja sai muutkin artistit nytkymään.

”Omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan.”

Kaija ja Cheek kehuivat Sannia esityksen jälkeen, miten hienosti hän päivitti biisin.

– Tämä biisi osui mulla sellaiseen elämäntilanteeseen, kun omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan. Tuli se lapsen huoli, että mitenköhän nämä pärjää. Se on ollut mulle vaikeakin paikka, Sanni kertoi.

Cheek: Surulapsi

Cheekin valinta oli Surulapsi. Räppäri sanoitti kappaleen uusiksi ja kertoi, että hän teki siitä isä-poika-kappaleen.

”Olen aina halunnut ansaita faijan kunnioituksen.”

– Olen aina halunnut täyttää toiveet ja ansaita vanhempien ja varsinkin faijan kunnioituksen. Meidän viimeinen puhelu oli, kun faija sanoi, että mä oon ylpee susta. Se on aika levollinen juttu, mutta silti, en koskaan halunnut olla se surulapsi, Cheek kertoi.

Kaija liikuttui Cheekin avoimesta ja voimakkaasta tulkinnasta.

– Aina kun sä vedät, olet niin rehellinen! Se on kova juttu, Kaija kehui esityksen jälkeen.

Oliko Sannin tai Cheekin veto sinun suosikkisi – vai joku muu? Äänestä!

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin. Ensi viikolla Vain elämäässä nähdään Encore-jakso, jossa artistit saavat valita biisin kaikista maailman kappaleista.

Kysely

Mikä biisi oli suosikkisi Kaija Koon Vain elämää -päivänä?