Kuinkahan monta elokuvaa miehen sitoutumiskammosta oikein on tehty? Siinä on ilmeisesti jotakin todella hellyttävää ja hauskaa, että mies ei halua kasvaa aikuiseksi ja ottaa vastuuta mistään. Oudohkoa.

Ranskalaiseen alkuperäisleffaan perustuva Yhdeksän kuukautta ei onneksi ole aiheeseen liittyvien elokuvien huonoimmasta päästä. Julianne Moore ja Hugh Grant ovat pääosassa pitkään seurustelleena avoparina, joka saa tietää odottavansa lasta. Tai siis Mooren esittämä Rebecca tietenkin odottaa lasta, Grantin esittämän Samuelin osaksi jää panikoitua ja yrittää paeta tilannetta parhaansa mukaan.

Keskenkasvuisen, änkyttävän typeryksen rooli tietysti sopii Grantille oikein hyvin, mutta silti leffan parhaat hetket on jaettu sivuhenkilöille, kuten Jeff Goldblumin esittämälle Samuelin parhaalle kaverille sekä Robin Williamsille lyhyessä mutta unohtumattomassa vierailussa venäläisenä synnytyslääkärinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ai niin, Hugh Grant ja elokuvan valmistumisvuosi 1995... Soittaako kelloja? Vain kaksi päivää ennen leffan ensi-iltaa Hugh jäi kirjaimellisesti kiinni housut kintussa prostituoidun kanssa samassa autossa. Muistatte varmaan pidätyskuvat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yhdeksän kuukautta AVA ke 16.7. klo 21.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla