Sirpa ja Teemu Selänne Me Naisten kuvauksissa vuonna 2014. Kuva: Veikko Kähkönen
Sirpa ja Teemu Selänne Me Naisten kuvauksissa vuonna 2014. Kuva: Veikko Kähkönen

Sirpa Selänne kertoo Yökylässä Maria Veitola -jaksossa, että saa tuntemattomilta suomalaisilta kerjäyskirjeitä. – Sä mietit, että totta kai sä haluaisit auttaa, mutta en mä pysty.

Sirpa ja Teemu Selänteellä ei ole ollut vuosikymmeniin rahasta pulaa, sillä Teemu tienasi NHL-urallaan jääkiekkoilijana 57 miljoonaa euroa. Lisäksi hän sai miljoonien bonuksia ja sponsorisopimuksista joitakin miljoonia. Summat selviävät Teemun elämäkerrasta, joka julkaistiin vuonna 2014. Sirpa Selänne ei miljoonista huolimatta ajattele, että perhe olisi rikas. Hän kertoo Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, että tietää silti ne varjopuolet, mitä julkisesti rikkaaksi tiedetty ihminen saattaa kohdata.

– Se on aika hirveää, kun mullekin tulee aika paljon mielettömiä kerjäyskirjeitä. Ihmiset saattavat pyytää vaikka jonkun 30 000 euroa. On vaikeaa suhtautua pyyntöihin. Ne ovat kuitenkin aika isoja rahoja, ja sitten toisaalta ihmiset on ahdingossa. Sä mietit, että totta kai sä haluaisit auttaa, mutta en mä pysty alkaa auttamaan jotain yksityisiä, suomalaisia ihmisiä, Sirpa kertoo keskiviikkona esitettävässä ohjelmassa.

Maria Veitola pääsee poskimaan keskiviikon jaksossa Selänteiden uima-altaaseen Coto de Cazassa, Kaliforniassa. Kuva: MTV3
Maria Veitola pääsee poskimaan keskiviikon jaksossa Selänteiden uima-altaaseen Coto de Cazassa, Kaliforniassa. Kuva: MTV3

Läheiset ovat päässeet nauttimaan Teemun rahoista

Teemu-elämäkerrassa selviää, että Teemu on avokätinen läheisilleen, mutta on kasvatuksessa pitänyt tärkeänä, että hänen neljä lastaan oppivat ymmärtämään rahan arvon.

– Olen aina halunnut jakaa iloa, ja lähimmäiseni ovat päässeet nauttimaan varallisuudestani. Vanhempani lentävät aina bisnesluokassa, ja heillä on käytössään hankkimani luottokortit, Teemu kertoi Ari Mennanderin kirjoittamassa kirjassa.

Joissakin asioissa Veera-tyttärellä on kuitenkin eri säännöt kuin perheen pojilla Eemilillä, Eetulla ja Leevillä. Teemu sanoi kirjassa, että Sirpa ja Veera matkustavat aina ykkösluokassa, mutta pojat turistiluokassa.

– Sekin on kasvatusta.

Päihdeongelmasta kärsivää Panu-isoveljeään Teemu on aina tukenut taloudellisesti ja salakuljettanut tälle aikoinaan rahaa jopa vankilaan.

– Olen aina ajatellut, että jos Panu kuolee huomenna, pystyn elämään sen kanssa. Olen tehnyt sen, minkä olen voinut, Teemu perusteli.
Lue lisää täältä.

Yökylässä Maria Veitola MTV3:lla keskiviikkoisin kello 21.00.

Juttua muokattu 6.2. 19.07: Teemu Selänne tienasi urallaan 57 miljoonaa euroa – ei 57 000 miljoonaa euroa.

Vierailija

Sirpa Selänne tv:ssä: ”On vaikeaa suhtautua kerjäyskirjeisiin, joissa pyydetään 30 000 euroa”

30000 euroa ei luulis olevan paljon Sipelle. Toki ymmärrän ettei voi ruveta kaikkia jeesaamaan mutta ei se noilla miljoonilla luulis paljon taloutta rasittavan. Sitä en ymmärtänyt että mitä kasvatusta on se että osa perheestä lentää eri luokassa? Miksei kaikki voi lentää ykkösluokassa, tai kaikki turistiluokassa? En tajua.
Lue kommentti

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.