Häntä on kaivattu. Silta-sarjan mainio Saga Norén, oikeassa elämässä näyttelijä Sofia Helin. Kuva: Yle Kuvapalvelu
Häntä on kaivattu. Silta-sarjan mainio Saga Norén, oikeassa elämässä näyttelijä Sofia Helin. Kuva: Yle Kuvapalvelu

Saga Norén palaa pian ruutuun, mutta valitettavasti ilman Martin Rohdea.

Murhasiko Martin todella Jensin? Oliko Sagan pakko ilmiantaa Martin heti? Menettikö Saga lopullisesti ainoan ystävänsä? Miksi ekoterroristiryhmän pääpiru jätettiin kertomatta katsojille? Mikä Sagan ja Martinin kollega Rasmus on oikein miehiään? Entä herääköhän Jens toisen kerran kuolleista?

Liian moni asia jäi vaivaamaan Silta-sarjan faneja toisen kauden päätösjaksossa. Onneksi saamme näihin kysymyksiin pian vastauksia, sillä Yle on vihdoin varmistanut, että sarjan kolmas tuotantokausi esitetään Suomessa syyskuussa. Kausi nähdään Suomessa ja Ruotsissa samanaikaisesti.

Monet sarjan fanit tämän jo tietävätkin, mutta valitettavasti Sagan työpari Martin Rohde (näyttelijä Kim Bodnia) ei ole mukana kolmannella kaudella.

Ennen uusia jaksoja Yle näyttää ensimmäisen ja toisen kauden uusintoina 5. heinäkuuta alkaen.

Katso kolmannen kauden traileri tästä:

Lue myös:

Silta-sarjan Sofia Helin: ”Lapsuuteni oli yhtä kaaosta”

Silta-fani, ole oman elämäsi Saga Norén – kokeilimme

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen